Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Να δοθεί χρόνος στον Παναθηναϊκό, δεν φτιάχνεται ομάδα σε έναν μήνα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το χρόνο που χρειάζεται να πάρει ο Ντιέγκο Αλόνσο και να του δώσει και ο κόσμος για να παρουσιάσει τον Παναθηναϊκό που σχεδιάζει.

«Ομάδα δεν φτιάχνεται μέσα σε έναν μήνα» τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 έπειτα από τη «μουρμούρα» του κόσμου στο ΟΑΚΑ για την κακή εικόνα στο ματς με τον Λεβαδειακό.

«Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός. Αντιμετώπισε μια ομάδα που έπαιξε κλειστά. Βρήκε την άκρη στο τέλος. Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή και όποιος πει το αντίθετο, δεν έχει δει το ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει νέο προπονητή, φτιάχνει νέα ομάδα, με παίκτες άλλου επιπέδου και δεν μπορεί να γίνει κανονική ομάδα μέσα σε έναν μήνα.

Όταν έχεις έναν νέο προπονητή κι όταν έχεις προκριματικά επιπέδου Champions League μπορεί να δοθεί εξήγηση. Τώρα ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και από τον αποκλεισμό με τον Άγιαξ έχει επηρεαστεί. Αυτή η “μουρμούρα” ξεπερνιέται μόνο με αποτελέσματα»
σχολίασε ο ρεπόρτερ των «πράσινων» και υπογράμμισε πως:

«Έχει πέσει μεγάλο βάρος στο ματς της Πέμπτης. Θα έχει πάρα πολύ κόσμο. Μέσα σ’ όλα θα υπάρχει σε κάθε καρεκλάκι ένα συλλεκτικό t-shirt για να έχει ομοιόμορφο χρώμα η εξέδρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x