Stoiximan Super League

Αλόνσο: «Έχουμε ένα πολύ μεγάλο ματς την Πέμπτη, μας έκανε να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 1-0 επί του Λεβαδειακού.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στο Ολυμπιακό στάδιο για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League και, έστω και επεισοδιακά, πήρε την πρώτη του νίκη στην διοργάνωση.

Μετά την αναμέτρηση, ο Ντιέγκο Αλόνσο στάθηκε στο επερχόμενο ματς με τη Λανς (29/08) για την Ευρώπη, τονίζοντας πως σε μεγάλο βαθμό επηρέασε τους «πράσινους» και τους έκανε να χάσουν τη συγκέντρωσή τους.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

Δεύτερο παιχνίδι στο Πρωτάθλημα με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Η ομάδα δεν ρόλαρε όμως, δεν έδειξε καλή εικόνα και είχαμε νίκη με αποδοκιμασίες. Πώς το εξηγείτε αυτό;

«Καταρχάς έχετε απόλυτο δίκιο, δεν δείξαμε την καλύτερή μας εικόνα ποδοσφαιρικά. Αυτό που ζητάω πάντα είναι οι παίκτες να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Και εκεί δεν έχω τίποτα να πω για τους παίκτες, αυτό το εξετέλεσαν με τον καλύτερο τρόπο. Όμως δεν παίξαμε καλά. Πρέπει να πω ότι ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για να παίξουμε.

Ξέραμε ότι ο αποψινός αγώνας ήταν πολύ σημαντικός για εμάς. Αλλά όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι την Πέμπτη έχουμε έναν πάρα πολύ μεγάλο αγώνα για την Ευρώπη. Αυτό είτε το θέλουμε, είτε όχι, είναι κάτι που μας έκανε να χάσουμε την συγκέντρωσή μας απόψε. Θα πω πάλι ότι ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας να παίξουμε. Και επίσης δεν συμμετείχαν σημαντικοί παίκτες, όπως ο Ιωαννίδης και ο Ίνγκασον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x