Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Άλλη ομάδα τις Πέμπτες και άλλη τις Κυριακές ο Παναθηναϊκός - Κυρίως πνευματικό και ψυχολογικό το πρόβλημα»

Ο Νίκος Αθανασίου εξήγησε στο bwinΣΠΟΡ FM πού οφείλεται η κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και τόνισε ότι, ούσα νέα ομάδα, θέλει χρόνο αλλά αυτός… δεν υπάρχει, λόγω του -5 από την κορυφή.

Στα δύο πρόσωπα του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη εστίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, επισημαίνοντας ότι το θέμα είναι πρωτίστως πνευματικό και μετά αγωνιστικό.

«Νομίζω ότι το πρόβλημα χθες του Παναθηναϊκού όπως και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος είναι πρώτα και κύρια πνευματικό. Υπάρχουν στιγμές που βλέπεις τους παίκτες της Καλλιθέας να πηγαίνουν πρώτοι και με δύναμη στην μπάλα, την ώρα που εκείνοι του Παναθηναϊκού είναι πολύ πιο νωχελικοί. Γενικότερα η εικόνα του είναι και στα τρία ματς μιας ομάδας 100% πνευματικά ανέτοιμης. Είναι ευθύνη του προπονητή, όπως η πρόκριση στην Ευρώπη ήταν επιτυχία του Αλόνσο. Όλος ο οργανισμός δεν έχει καταφέρει να περάσει στους παίκτες το πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα. Πρώτα είναι πνευματικό και ψυχολογικό και έπειτα είναι αγωνιστικό. Το σημαντικό είναι ότι προς τιμήν του ο Αλόνσο παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα και διάγνωση, την οποία αρνήθηκε να μας πει. Προφανώς υπάρχει και ατομική ευθύνη των ποδοσφαιριστών. Βλέπεις μια άλλη ομάδα στα ματς της Πέμπτης και μια άλλη στα παιχνίδια της Κυριακής. Από την άλλη, θα πρέπει να δοθεί χρόνος στους «πράσινους» αλλά και στον προπονητή, αφού μιλάμε για μια νέα ομάδα και θα πρέπει να δούμε αν μπορεί να βελτιωθεί και να προοδεύσει, χωρίς βέβαια να έχει άλλα περιθώρια», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι κάποιοι παίκτες όπως ο Κώτσιρας ή ο Τσέριν ήταν… σκασμένοι και φαινόταν πως θα έπρεπε να μην ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού» κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα.

Παράλληλα, ο Αθανασίου ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός καλείται πλέον να διαχειριστεί την διακοπή υπέρ του, έτσι ώστε να μην έχει ξανά ανάλογη εικόνα, που… απαγορεύεται άλλωστε, έχοντας βάλει τον εαυτό του με την πλάτη στον τοίχο.

Τόνισε, δε, πως μέσα στη ημέρα ή αύριο το πρωί θα ξέρουμε αν οι «πράσινοι» θα κάνουν κάποια μεταγραφή με ευρωπαϊκό ορίζοντα ή θα πάμε σε κινήσεις που θα γίνουν και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x