Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι η εικόνα - Πρέπει ν’ αλλάξει στιλ για να κάνει πρωταθλητισμό»

Την ανάγκη του Παναθηναϊκού να δουλέψει περισσότερο στο «χτίσιμο» του παιχνιδιού για ν’ αντιστρέψει την αποκαρδιωτική εικόνα του στο πρωτάθλημα υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Στη νέα απώλεια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα -και την κραυγαλέα αντίθετη εικόνα στους εντός συνόρων αγώνες- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Συζητώντας με τον Τάσο Νικολόπουλο, σημείωσε ότι ο έντονος προβληματισμός δεν είναι μόνο για τους χαμένους βαθμούς, αλλά και για την αδυναμία της ομάδας να χτίσει παιχνίδι απέναντι σε μικρότερους αντιπάλους.

Τόνισε λοιπόν ότι θα χρειαστεί να δουλέψει περισσότερο πάνω σ’ αυτό, αφού το τωρινό στιλ μπορεί να είναι αποδοτικό στην Ευρώπη ή στα ντέρμπι, ωστόσο δεν επιτρέπει το χτίσιμο ενός σερί και τον πρωταθλητισμό.

Όσο για τα μεταγραφικά, ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια για μια ακόμη κίνηση ως την Τετάρτη (ώστε να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει τελικά αργότερα και ως τις 11 του μήνα που εκπνέει η προθεσμία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x