Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός ακυρώνει τα χαφ του και πάει περισσότερο στην ατομική ποιότητα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι όσο ο Παναθηναϊκός δεν περνάει την μπάλα από τους μέσους του, το πρόβλημα θα παραμένει και… χτύπησε καμπανάκι με αφορμή το -5 από την κορυφή.

Θέμα τρόπου παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν μπορεί να υπηρετήσει το υπάρχον πλάνο του Ντιέγκο Αλόνσο καθώς μέσω αυτού ακυρώνονται τα χαφ του, έθεσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είμασταν στο ίδιο έργο θεατές χθες, ο Παναθηναϊκός έκανε την χειρότερη του εμφάνιση. Για εμένα θα έπρεπε να δεχτεί 4 και 5 γκολ από την Athens Kallithea. Υπήρξαν ομιλίες μετά το τέλος του αγώνα με τη Λανς και την Παρασκευή και το Σάββατο, ότι το ματς είναι κρίσιμο και πρέπει να το πάρουν. Είδαμε όμως μια εικόνα ίδια και αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι στο -5, με την πλάτη στον τοίχο και αν συνεχίσει έτσι, το πρωτάθλημα θα χαθεί από τον Οκτώβριο. Δεν υπάρχει η κούραση της Ευρώπης, το πρόβλημα είναι ο τρόπος που παίζει. Όταν υπάρχουν δύο ματς όπου ο αντίπαλος σε περιμένει και η μπάλα δεν περνάει από το κέντρο, γιατί δεν το έχεις δουλέψει, το πρόβλημα φαίνεται. Η ουσία είναι ότι τα χαφ του ακυρώνονται. Το ποδόσφαιρο που παίζει ο Αλόνσο θέλει 11… σκυλιά του πολέμου, που μαρκάρουν και τρέχουν, αλλά και πολύ ποιοτικούς επιθετικούς, που τους έχει. Χαφ που θα πρεσάρουν και θα κλέβουν μπάλες, εκτός και αν αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, ασχολούμενος με το build up και τη δημιουργία περισσότερο. Δεν είναι ότι οι παίκτες δεν ήξεραν τη σημασία του αγώνα, έχει να κάνει με το πως παίζεις. Το θέμα είναι αν έχεις την μπάλα να ξέρεις τι να την κάνεις. Ο Παναθηναϊκός δεν ξέρει, πάει περισσότερο στην ατομική ποιότητα. Όσο δεν περνάει την μπάλα από τα χαφ με συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης, το πρόβλημα θα παραμένει», σχολίασε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» όχι μόνο δεν δείχνει βελτίωση αλλά παίζει και χειρότερα από παιχνίδι σε παιχνίδι, στο πρωτάθλημα, δίνοντας παράλληλα την εξήγησή του για τις καλύτερες εμφανίσεις στα προκριματικά στην Ευρώπη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x