Stoiximan Super League

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Είδαμε το ματς της ΑΕΚ μαζί με τον Πογιέτ! (pics)

Κατασκοπεύοντας τον Γκουστάβο Πογιέτ! Το sport-fm.gr… τρύπωσε στο ξενοδοχείο κι είδε μαζί με τον Ουρουγουανό το Ξάνθη-ΑΕΚ! Δείτε τις αντιδράσεις του την ώρα του ματς και την πρώτη δήλωση για την ομάδα

Ούτε ο Μιλοβάνοβιτς, ούτε ο Μπάγεβιτς, ούτε κανείς. Το πρώτο «ζωντανό» ματς της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογιέτ το παρακολούθησε παρουσία του… sport-fm.gr!

Λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο Ουρουγουανός είδε το παιχνίδι της «Ένωσης» στην Ξάνθη και το site του κορυφαίου αθλητικού σταθμού της χώρας βρήκε τον τρόπο -μέσω του Γιάννη Σταυρόπουλου- να «τρυπώσει» στο ξενοδοχείο και να μεταφέρει αποκλειστικά όλες τις αντιδράσεις του.

Αφού λοιπόν ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου προτίμησε ν’ αποχωρήσει, ώστε ο Πογιέτ να βγάλει απερίσπαστος και ανεπηρέαστος τα συμπεράσματά του, ο Ουρουγουανός έζησε έντονα (συντροφιά με τον γιο του) την αναμέτρηση στα Πηγάδια. Κρατώντας συνεχώς σημειώσεις, αναζητώντας διαρκώς στοιχεία στο internet και μη διστάζοντας να εκδηλώσει τα συναισθήματά του.

Όπως για παράδειγμα σε δυνατό μαρκάρισμα του Κορδέρο (όπου έβγαλε ένα δυνατό επιφώνημα), στη δύσκολη απόκρουση του Μπαρόχα (την οποία επιβράβευσε μεγαλόφωνα μαζί με τον γιο του) και φυσικά στο γκολ του Κρισάντους, το οποίο πανηγύρισε με τον κλασικό αγγλικό τρόπο («yeeeeeees»).

Μετά τη λήξη, δε, απέφυγε να κάνει σχόλιο για την απόδοση της ομάδας, όχι όμως και να δείξει τη χαρά του για το γεγονός ότι νίκησε, κάνοντας… thumb up κι επαναλαμβάνοντας με εμφανή ικανοποίηση «good, good, good».

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν το πρώτο της ΑΕΚ που παρακολούθησε ο Πογιέτ, μιας κι έχει δει ολόκληρα τα ματς με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Ηρακλή.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x