Stoiximan Super League

Άνετη και με… απουσίες

Μπορεί να μετράει τέσσερις απουσίες ενόψει του ματς με τον ΟΦΗ, όμως η Κέρκυρα θα υποδεχτεί, με την άνεση που της δίνει η δέκατη θέση, τους Κρητικούς στην 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Με τέσσερις βασικές απουσίες θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ η Κέρκυρα στην 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι «Φαίακες» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς απρόοπτα, με τους Ντιόγκο, Ζορμπά, Χουμπούτια και Ζουμπουλάκη να μένουν εκτός, λόγω των γνωστών τραυματισμών του. Ο Σιόντης πρόλαβε… τελευταία στιγμή να ακολουθήσει την αποστολή, αφού υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και ήταν αβέβαιη η συμμετοχή του στο ματς, όμως τελικά εξασφάλισε την απαιτούμενη έξοδο, ενώ φανέλα βασικού για πρώτη φορά ενδέχεται να πάρει ο Μανωλάς.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα παραταχθεί χωρίς άγχος στο ματς, αφού η δέκατη θέση όπου βρίσκεται την έχει απομακρύνει απ’ τα… μπερδέματα. Παρόλα αυτά, ο τεχνικός του συλλόγου ζήτησε σοβαρότητα απ’ τους παίκτες του, ώστε να μην υποτιμήσουν τον ΟΦΗ, που ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Γρηγορίου για το ματς είναι οι: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Καρντόζο, Ντιμιτρόφσκι, Γκαζαριάν, Γκόμες, Χαβίτο, Καϊκούτ, Λεάλ, Μαρκόφσκι, Φάμπιο, Ναγιάρ, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Κόντος, Κρητικός, Μανωλάς, Παρασκευαϊδης, Σιόντης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x