Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Ρίχνει «αυλαία» στα φιλικά επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ

Ο Παναθηναϊκός κλείνει τον κύκλο των φιλικών προετοιμασίας στην Αυστρία αντιμετωπίζοντας την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ στο Ζάλτσμπουργκ.

Αποστολή στην Αυστρία
Αποστολή στην Αυστρία

Τελευταία φιλικό πριν την επιστροφή στη «βάση» για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» μετά το 14-0 επί της Χάους Ιμ Έμσταλ και τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με την κυπριακή Πάφο, μεταφέρεται στο Ζάλτσμπουργκ, όπου και θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ (18:00, Cosmote Sport 1, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM).

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο παρουσίασε αρκετά θετικά, αλλά και αρνητικά κομμάτια στο παιχνίδι της, δείχνοντας να υιοθετεί το πρέσινγκ που επιθυμεί ο Ουρουγουανός τεχνικός, ωστόσο υστέρησε στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο 49χρονος προπονητής από τις 22 Ιουνίου που η ομάδα βρίσκεται στο Σλάντμινγκ δουλεύει σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού, με τελευταίο εκείνο του build up και της τακτικής.

Οι απουσίες είναι... γνωστές, με τον Αλόνσο να μην υπολογίζει στον Τάσο Μπακασέτα που δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ενώ παρά το γεγονός ότι ο Γεντβάι ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, θα είναι κανονικά «παρών» στο φιλικό.

Φυσικά οι δοκιμές δεν θα λείψουν σε ακόμη ένα φιλικό με τον προπονητή του «τριφυλλιού» να είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει αρκετούς παίκτες με αρχική ενδεκάδα να φαντάζει η εξής:

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Λοντίγκιν - Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Κώτσιρας - Πέρεθ, Βιλένα - Αϊτόρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ

Να σημειωθεί ότι λίγη ώρα μετά το φιλικό η ομάδα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από την Αυστρία για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον δεύτερο προκριματικό του Europa League όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάριμπορ ή την Μπότεβ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x