Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ανακοινώνεται ο Ντραγκόφσκι, κρίσιμη εβδομάδα για Γιαννούλη» - Τι είπε για Πελίστρι

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την οριστική συμφωνία για Ντραγκόφσκι, την υπόθεση Γιαννούλη και τον εξτρέμ που θέλει ο Παναθηναϊκός.

Τα τελευταία νέα για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, αλλά και από το χτίσιμο της ομάδας στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από την Αυστρία.

Αρχικά, για το δημοσίευμα από την Ουρουγουάη για τον Φακούντο Πελίστρι επεσήμανε ότι δεν επιβεβαιώνεται κάτι από την «πράσινη» ΠΑΕ, ενώ σημείωσε ότι είναι ποδοσφαιριστής, που συμμετέχει στο Κόπα Αμέρικα. Την ώρα που ο Παναθηναϊκός «θέλει γρήγορα έναν εξτρέμ», όπως υπενθύμισε ο ρεπόρτερ της ομάδας, μιλώντας στον Γιώργο Πετρίδη. Τόνισε, πάντως, με αφορμή το ρεπορτάζ για Παβόν, ότι υπάρχει άλλος παίκτης που πάει τώρα να πάρει.

Ακολούθως αναφέρθηκε στον Ντραγκόφσκι, για τον οποίο αναμένεται να σφραγιστεί άμεσα η συμφωνία με τη Σπέτσια και ο 26χρονος γκολκίπερ να «δέσει» στο «τριφύλλι» για μία τριετία. Μάλιστα, ίσως και το πρωί της Δευτέρας να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Από εκεί και πέρα, χαρακτηρίζεται κρίσιμη εβδομάδα για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Προτεραιότητα για τον διεθνή αριστερό μπακ είναι το εξωτερικό, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει στα χέρια του κάποιο πρόταση ευνοεί αυτήν τη στιγμή τους «πράσινους». Εφόσον αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, «τότε ο Παναθηναϊκός έχει τις περισσότερες πιθανότητες», όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x