Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κοιτάζει ζεστά την περίπτωση Παβόν ο Παναθηναϊκός - Επιστημονικής φαντασίας όσα γράφονται για Μπακασέτα»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αποστολή στην Αυστρία
Αποστολή στην Αυστρία

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων», από την Αυστρία όπου βρίσκεται για την προετοιμασία του «τριφυλλιού», τόνισε ότι η αποστολή φτάνει απόψε στο Σλάντμινγκ, έχω χωριό, ουσιαστικά, λίγο έξω από το Ζάλτσμπουργκ, σημειώνοντας ότι οι «πράσινοι» θα συναντήσουν εκεί τελείως διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με την Ελλάδα, αφού η θερμοκρασία είναι στους 15-16 βαθμούς Κελσίου και αργά το βράδυ αναμένεται να πέσει ακόμη και στους 12!

Ανέφερε, λοιπόν, ότι εκεί θα «χτιστεί» ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο, στάθηκε στους διεθνείς και στο πότε αναμένεται να ενσωματωθούν στην προετοιμασία, και από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στα μεταγραφικά και κυρίως στο θέμα του Κριστιάν Παβόν, που προέκυψε νωρίτερα. Όπως είπε, το ότι έχει καταθέσει πρόταση ο Παναθηναϊκός στην Γκρέμιο ύψους 3,8 εκατ. ευρώ δεν επιβεβαιώνεται, αλλά υπογράμμισε ότι είναι μία περίπτωση, που μπορεί να απασχολήσει, τονίζοντας: «Είναι μία από τις περιπτώσεις, που κοιτάζει ζεστά ο Παναθηναϊκός. Δεδομένα, πάντως, ο Αλόνσο θα ρίξει μεγάλο βάρος στα εξτρέμ, και θέλει δύο, που θα κάνουν τη διαφορά».

Τέλος, ανέφερε ότι μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να τελειώσει οριστικά, θετικά ή αρνητικά, του Γιαννούλη, σχολίασε το καυτό θέμα του Ιωαννίδη με αφορμή δημοσίευμα στην Ιταλία για νέα, βελτιωμένη πρόταση της Μπολόνια, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με όσα γράφονται στην Τουρκία για επιστροφή του Τάσου Μπακασέτα στη γειτονική χώρα έκανε λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας!

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x