Γενικά

Ήττα από την Ιντερνασιονάλ για τη Γκρέμιο του βασικού και... θετικού Παβόν που «συνδέεται» με τον Παναθηναϊκό

Βασικός για την Γκρέμιο στην εντός έδρας ήττα από την Ιντερνασιονάλ, ξεκίνησε ο Αργεντινός εξτρέμ, Κριστιάν Παβόν, το όνομα του οποίου συνδέεται με τον Παναθηναϊκό.

Ήττα και πάλι για την Γκρέμιο η οποία για πέμπτο σερί ματς στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα έφυγε χωρίς βαθμό από το γήπεδο, αφού αυτή τη φορά είδε την Ιντερνασιονάλ να κάμπτει την αντίστασή της με σκορ 1-0 χάρη σε αυτογκόλ του Γκουστάβο Μαρτίνς.

Βασικός για την Γκρέμιο και μάλιστα με καλή εμφάνιση ήταν στην εν λόγω αναμέτρηση και ο Αργεντινός εξτρέμ, Κριστιάν Παβόν το όνομα του οποίου συνδέεται με τον Παναθηναϊκό.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, είχε μία πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος, όταν απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, έφερε την μπάλα στο αριστερό του και εκτέλεσε από τα όρια της περιοχής και πλάγια δεξιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ωστόσο στο 69ο λεπτό πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου με τον Νέιθαν Φερνάντες να τον αντικαθιστά.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Θέσαρ Λουίς Μέρλο, έχει καταθέσει προσφορά τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 3,8 εκατ. ευρώ) για να τον αποκτήσει, χωρίς ωστόσο κάτι να επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ.

Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής, πράγματι έχει προταθεί και εξετάζεται από το «τριφύλλι».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x