Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Τη διαφορά στο ντέρμπι την έκανε η τακτική ανταπόκριση των εξτρέμ - Να μην πετάξει τη νίκη στο Αγρίνιο»

Τη σημασία τού να περάσει η ΑΕΚ νικηφόρα από το Αγρίνιο τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης, ο οποίος στάθηκε και στην εξαιρετική τακτική ανταπόκριση των εξτρέμ της Ένωσης στο ντέρμπι.

Για τα πολλαπλά κέρδη, που αποκόμισε η ΑΕΚ με τη νίκη της κόντρα στον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ παράλληλα στάθηκε και στην εξαιρετική απόδοση του Σταύρου Πήλιου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε επίσης και στην εξαιρετική τακτική ανταπόκριση των παικτών της Ένωσης, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν πρέπει να πετάξει στα σκουπίδια αυτήν τη νίκη και να επικρατήσει το Σάββατο (05/10, 19:30) του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

«Η ΑΕΚ δεν πρέπει να πετάξει στα σκουπίδια τη νίκη με τον Παναθηναϊκό και να περάσει από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ο οποίος πήρε σημαντικό τρίποντο απέναντι στον ΟΦΗ», ανέφερε ο Γιώργος Τσακίρης.

«Ήταν εξαιρετική η τακτική ανταπόκριση της ΑΕΚ. Δεν ήταν μόνο οι 4 πίσω, αλλά και ο Κοϊτά και ο Ελίασον βοήθησαν πάρα πολύ. Και αυτό γιατί τα μπακ έπαιζαν άμυνα man to man τους Τετέ και Τζούριτσιτς και οι δύο εξτρέμ της Ένωσης έπρεπε να ακολουθούν του Μπάλντοκ και Μλαντένοβιτς αντίστοιχα. Η διαφορά στο ντέρμπι ήταν πως οι εξτρέμ της ΑΕΚ ανταπεξήλθαν στο αμυντικό κομμάτι», είπε ο ρεπόρτερ του σταθμού για την τακτική ανταπόκριση των παικτών της ΑΕΚ.

«Σίγουρα είναι μια νίκη αυτοπεποίθησης και τόνωσης της ψυχολογίας. Ο τρόπος, που χάθηκε το πρωτάθλημα πέρυσι, έχει αφήσει κατάλοιπα. Αλλά αυτή η νίκη είναι μια δήλωση από την ομάδα πως και φέτος θα είναι εδώ», υπογράμμισε ο Γιώργος Τσακίρης αναφέροντας τα κέρδη της νίκης στο ντέρμπι.

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη και όσα είπε, επίσης, για τον Γιάννη Παπαδόπουλο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x