Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Για τη μεταβίβαση των διαρκείας χρειάζεται και αναμένεται σχετική ρύθμιση από την κυβέρνηση»

Απαραίτητη προϋπόθεση σχετικής κυβερνητικής ρύθμισης, εξήγησε η ΑΕΚ πως υπάρχει προκειμένου να δοθεί λύση στο ζήτημα της μεταβίβασης των διαρκείας. Για μετά τη διακοπή πάει βάσει του ρεπορτάζ.

Σε ενημέρωση για το ζήτημα της μεταβίβασης των διαρκείας, το οποίο απασχολεί πολύ κόσμο (τόσο εκείνης όσο και των υπόλοιπων ομάδων), προχώρησε η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως για το συγκεκριμένο θέμα χρειάζεται και αναμένεται σχετική ρύθμιση από την κυβέρνηση.

Για την ακρίβεια, το σχετικό πλαίσιο έχει ρυθμιστεί νομοθετικά. Ωστόσο, η εταιρεία που τρέχει το σύστημα, μέσω του οποίου θα γίνεται η μεταβίβαση, αναμένει από την κυβέρνηση το «πράσινο φως» για να ολοκληρώσει την λειτουργία του.

Βάσει του ρεπορτάζ, υπάρχει η αίσθηση ότι είναι κάτι που θα έχει συγκεκριμενοποιηθεί και το εν λόγω σύστημα μεταβίβασης των διαρκείας θα λειτουργεί ύστερα από τη διακοπή του πρωταθλήματος (μετά την 3η αγωνιστική).

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, συνιστά ένα ζήτημα που απασχολεί τους φιλάθλους όλων των ομάδων, χωρίς να φέρουν βεβαίως ευθύνη εκείνες.

Υπενθυμίζεται ότι το προσεχές Σάββατο (24/8, 21:30) η ΑΕΚ υποδέχεται στην OPAP Arena τη Λαμία, την επόμενη αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό, ενώ μετά τη διακοπή -όταν και φαίνεται πιθανό να έχει επιλυθεί το θέμα- φιλοξενεί τον Βόλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x