Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Επιμένουν σε Ιταλία για Μπράνταριτς και σε Αργεντινή για Έντσο Ντίας

Τις περιπτώσεις των Ντομαγκόι Μπράνταριτς και Έντσο Ντίας για τη θέση του αριστερού μπακ στην ΑΕΚ συντηρούν σε Ιταλία και Αργεντινή, αντίστοιχα.

Επιμένουν στο εξωτερικό για το ενδιαφέρον που φέρεται να δείχνει η ΑΕΚ σε συγκεκριμένες περιπτώσεις αριστερών μπακ.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα συνεχίζουν να έρχονται από Μέσα που ειδικεύονται στο ρεπορτάζ των ομάδων που ανήκουν οι εν λόγω παίκτες και συγκριμένα οι Ντομαγκόι Μπράνταριτς και Έντσο Ντίας.

Καταρχάς, στην Ιταλία υπάρχει νέο δημοσίευμα από το «tuttosalernitana», το οποίο αναφερόμενο στο ενδιαφέρον της Κάλιαρι για τον 24χρονο Κροάτη, υπογράμμισε και αυτό ότι ο παίκτης της Σαλερνιτάνα βρίσκεται στο στόχαστρο και της «Ένωσης».

«Η Κάλιαρι συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Μπράνταριτς της Σαλερνιτάνα. Ο Κροάτης μπακ θα αποχωρήσει από την ομάδα του Σαλέρνο και θα μπορούσε να συνεχίσει στην κορυφαία κατηγορία με προπονητή τον Νταβίντε Νίκολα, ο οποίος τον είχε ήδη προπονήσει κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα της Καμπανίας. Ωστόσο, ο πρώην παίκτης της Λιλ βρίσκεται και στο στόχαστρο της ΑΕΚ, αλλά και ορισμένων γαλλικών συλλόγων», σημειώθηκε χαρακτηριστικά.

Υπενθυνίζεται ότι το συμβόλαιο του Μπράνταριτς με τη Σαλερνιτάνα -η οποία έχει υποβιβαστεί στη Serie B- εκπνέει το 2026, έχοντας έξι ασίστ σε 70 συμμετοχές με τη φανέλα της.

Από εκεί και πέρα, πριν από λίγο στην Αργεντινή, το «Asesoria CARP» που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Ρίβερ Πλέιτ, συνδέει και από την πλευρά του την ΑΕΚ με την περίπτωση του Έντσο Ντίας.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ (όπως δηλαδή και εκείνο που είχε προηγηθεί από τον ρεπόρτερ Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα), οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν την απόκτηση του 28χρονου άσου με τη μορφή δανεισμού -έναντι χρηματικού ποσού- με οψιόν αγόρας. Παρόλα αυτά, συμπληρώνουν ότι οι «εκατομμυριούχοι» επιθυμούν μόνο την πώληση του παίκτη.

Μάλιστα, στην «Diaro Ole» τονίζουν ότι με την επικείμενη απόκτηση του Ακούνα, η αργεντίνικη ομάδα είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες να εξετάσει πρόταση για τον Έντσο Ντίας, του οποίου την περίπτωση -όπως υπογραμμίζει το γνωστό Μέσο- η ΑΕΚ «καταδιώκει» εδώ και καιρό.

Η Ρίβερ απέκτησε τον Αργεντινό μπακ τον Ιανουάριο του 2023 έναντι 2,3 εκατ. ευρώ από την Ταγιέρες, στην οποία είχε 128 συμμετοχές με επτά γκολ και δέκα ασίστ. Το συμβόλαιό του εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2026, ενώ σε 72 εμφανίσεις με τους «εκατομμυριούχους» έχει ένα γκολ και επτά ασίστ.

Να σημειωθεί ότι όπως ανέφερε το μεσημέρι στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, η ΑΕΚ δεν έχει ασχοληθεί ουσιαστικά με αυτά τα ονόματα.







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x