Stoiximan Super League

Φουλάρει για Ντουά η ΑΕΚ, τι ισχύει για αριστερό μπακ

Η «Ένωση» τα έχει βρει σε όλα με τον Ελβετό φορ και εκείνο που απομένει είναι το «Ο.Κ.» της Λουντογκόρετς. Τα δεδομένα για ενίσχυση στα αριστερά της άμυνας.

Σε πολύ καλό δρόμο μοιάζει το θέμα της απόκτησης επιθετικού στην ΑΕΚ, με την περίπτωση του Κουαντουό Ντουά να είναι εκείνη που έχει βρεθεί στην pole position.

Όπως έγινε γνωστό από το γερμανικό Kicker, ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα έχει βρει σε όλα με τον Ελβετό επιθετικό και, μάλιστα, η Λουντογκόρετς πάρει 5 εκατ. ευρώ, ενώ το 20% της μεταγραφής θα πάει στη Νυρεμβέργη που διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης.

Πλέον εκείνο που απομένει είναι το «Ο.Κ.» της βουλγαρικής ομάδας, ώστε ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Ντουά ήταν στον πάγκο στη χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπερόε και πέρασε ως αλλαγή στο 69ο λεπτό, όταν η ομάδα του είχε πάρει το προβάδισμα με 1-0.

Την ώρα που η «Ένωση» κινείται για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής, δεν προκύπτει από πουθενά εξέλιξη για την απόκτηση αριστερού μπακ.

Αν και υπάρχουν ακόμα μέρες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, όλα δείχνουν πως δύσκολα θα αποκτηθεί αριστερός οπισθοφύλακας, πόσω μάλλον από τη στιγμή που δεν υπάρχει Ευρώπη για την ομάδα.

Στην Τουρκία, πάντως, υπήρξαν ξανά δημοσιεύματα για τον Μαζουακό και έγραφαν ότι θα κλείσει η μεταγραφή στα 3 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x