Stoiximan Super League

«Πρόταση της ΑΕΚ για τον Ανταλιαλί»

Φημολογία που θέλει την ΑΕΚ να έχει κάνει προσφορά στη Γαλατασαράι για την απόκτηση του Ταϊλάν Ανταλιαλί αναπτύχθηκε στο twitter.

Μεταγραφή χαφ από την Τουρκία φέρεται να επιχειρεί η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με φημολογία που ξεκίνησε από λογαριασμό με νέα της Γαλατασαράι και αναπαράχθηκε έπειτα στο twitter, οι «κιτρινόμαυροι» ενδιαφέρονται για τον Ταϊλάν Ανταλιαλί.

Όπως αναφέρει το σχετικό σενάριο, η «Ένωση» και η Σάμσουνσπορ έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 29χρονου μέσου.

Μάλιστα εκείνος παρουσιάζεται να προτιμά τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ, παρόλο που αγωνίστηκε ως δανεικός πέρυσι στη Σάμσουνσπορ.

Σημειώνεται πάντως ότι η τελευταία πιέζει για να κάνει ξανά δικό της τον παίκτη και έχει προβάδισμα, αφού οι δικές της επαφές με τη Γαλατασαράι είναι πιο προχωρημένες.

Ο Ανταλιαλί αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου και πριν αποκτηθεί το 2019 από τη Γαλατασαράι είχε φορέσει τις φανέλες των Μπούρσασπορ, Γκεντσλερμπιρλίγκι, Χατσετέπε και Ερζουρούμσπορ.

Με τη φανέλα της «τσιμ-μπομ» μετράει συνολικά 102 συμμετοχές (2 γκολ, 8 ασίστ) και προέρχεται από μια σεζόν με 26 παιχνίδια (2 γκολ, 1 ασίστ) ως δανεικός στη Σάμσουνσπορ.

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Τουρκίας, ενώ μετράει και 9 συμμετοχές με την Ανδρών, όπου έκανε ντεμπούτο τον Μάρτιο του 2021.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x