Γενικά

Στον πάγκο ο Ντουά για τη Λουντογκόρετς κόντρα στην Μπερόε - Μπήκε αλλαγή στο 69'

Ο Κουάντουο Ντουά, που ακούγεται για την ΑΕΚ, έμεινε στον πάγκο της Λουντογκόρετς για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπερόε, και πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 69'.

Στην ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν βρει το φορ που αναζητούσαν και η περίπτωση του Κουαντουό Ντουά από τη Λουντογκόρετς δείχνει να προχωρά.

Μάλιστα, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι για την υπόθεση, ο Ελβετός επιθετικός βρέθηκε στον πάγκο της νυν ομάδας του, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπερόε, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του βουλγάρικου πρωταθλήματος.

Στο 69ο λεπτό, πέρασε ως αλλαγή, με την ομάδα του να έχει ήδη πάρει το προβάδισμα. Εν τέλει, η Λουντογκόρετς πήρε τη νίκη 1-0, χωρίς να καταφέρει ο ίδιος να βρει δίχτυα.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως από τα πρώτα πέντε ματς της Λουντογκόρετς στο πρωτάθλημα, ο Ντουά έχει αγωνιστεί μόλις στα 2, επομένως δεν είναι κάτι ασυνήθιστο να μένει εκτός 11άδας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Τσακίρης έκανε λόγο στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για ύπαρξη «φόρμουλας για συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και την ΑΕΚ, αφού όλα όσα μπορεί ν’ αξιώνει ο παίκτης βρίσκονται σε καλό δρόμο για το deal. Το θέμα είναι να τα βρουν οι ομάδες, αφού οι συζητήσεις με τη Λουντογκόρετς βρίσκονται σε εξέλιξη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x