Stoiximan Super League

Αντύπας: «Τα μάτια μας σε Πιρόλα-Βέλντε στο αποψινό φιλικό του Ολυμπιακού με Ρόμα»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Ηρακλή Αντύπα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, για το χθεσινό φιλικό με την Τερνάνα και το αποψινό ματς με τη Ρόμα, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σαφώς και πιο δυνατό φιλικό το αποψινό με τη Ρόμα σε σχέση με την Τερνάρα, ομάδας τρίτης κατηγορίας στην Ιταλία. Είναι το δεύτερο φιλικό του επί ιταλικού εδάφους, σε ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο. Αν παρατήρησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού, ο Μεντιλίμπαρ δεν έκανε πολλές αλλαγές. Κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες που είδαμε χθες, να πάρουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής ως αλλαγές. Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό να κάνει ο Μεντιλίμπαρ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και είπε την πιθανή για εκείνον ενδεκάδα.

«Θα σταθούμε στον Πιρόλα που είχε παίξει ένα φιλικό με τον Ολυμπιακό στην Ολλανδία, και είχε πάει καλά για παίκτη που είχε μόνο δύο προπονήσεις, και στον Βέλντε που με το που μπήκε έβαλε γκολ. Σήμερα θα παίξει από την αρχή και θα δούμε περισσότερα πράγματα από τον Νορβηγό, με έναν αντίπαλο σαφώς πιο δυνατό. Τα μάτια θα είναι σε αυτούς τους δύο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x