Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει της αναχώρησης της «ερυθρόλευκης» αποστολής για την Ιταλία και τα δύο φιλικά που θα δώσει εκεί η ομάδα, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αναχωρεί το μεσημέρι η αποστολή του Ολυμπιακού για τα δύο φιλικά με Τερνάνα και Ρόμα. Τα θεωρώ πολύ σημαντικά, αφού έχει ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας και θα έχει δύο νέα πρόσωπα. Τον Βέλντε που είναι σε τρομερή κατάσταση και τον Γιάρεμτσουκ που είναι λίγο πιο πίσω. Θα δώσει και στους δύο χρόνο συμμετοχής. Περιμένουμε και τον Πιρόλα, ο οποίος ήρθε στην Ολλανδία και έπαιξε με την Ναϊμέγκεν και έδειξε κάποια πράγματα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Με αυτά που ισχύουν αυτή τη στιγμή, δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή ο Ελ Κααμπί, ο Γκαρθία και ο Στάμενιτς, ο οποίος είναι πιο μπροστά έναντι των άλλων δύο. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πιέσει κανέναν παίκτη, με τον κίνδυνο την υποτροπής, και ο Στάμενιτς θα μπει την άλλη εβδομάδα σε φουλ ρυθμούς. Τα δύο φιλικά αποτελούν μία ακόμη ευκαιρία για τα παιδιά από την Κ19, που ήδη την έχουν αρπάξει, και δουλεύουν με τον Μεντιλίμπαρ, ο οποίος τα υπολογίζει και με τη Ρόμα θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όλους», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Ηρακλής Αντύπας συνέστησε υπομονή για τις υποθέσεις του Ποντένσε και του Όρτα, αφού όλα εξαρτώνται από τις συζητήσεις με Γουλβς και Μπράγκα, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x