Stoiximan Super League

«Nα κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο»

Μετά τη νίκη με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Παράσχος θέλει νίκες με ΠΑΟΚ και Πανθρακικό για να κλείσει ο Ατρόμητος τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, ενώ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Τετάρτης.

Νίκες θέλει ο Γιώργος Παράσχος με ΠΑΟΚ και Πανθρακικό, ώστε ο Ατρόμητος να κλείσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως δήλωσε στο site της ομάδας.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ατρομήτου:

«Μετά από την πολύ σημαντική νίκη με τον Παναθηναϊκό κι επειδή τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Πανθρακικό θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την 3η θέση χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου μας για να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ με σεβασμό αλλά όχι με φόβο. Εάν παίξουμε με συγκέντρωση και βγάζοντας την ψυχή και θα αποθέματα που δείχνουμε μέσα στο γήπεδο, νομίζω ότι θα φθάσουμε στη νίκη».


Παράλληλα ανακοίνωσε και την αποστόλή για το ματς με τον ΠΑΟΚ, για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η αποστολή την ομάδας του Περιστερίου αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές: Μπρίτο, Τσενάμο, Φάμπιο, Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Ούμπιντες, Αρκούδας, Γεωργίου, Γιαννούλης, Κ;αλλέργης, Καραμάνο, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Νάστος, Παπαδόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης.

Επιπλέον έγινε και η ανακοίνωση της διάθεσης των εισιτηρίων για το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Αύριο (Τετάρτη), το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα ξεκινήσει την πώληση από τις 12.00. Δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα δηλαδή από της 15.15 μέχρι κα την έναρξη στις 17.15 η πώληση θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x