Stoiximan Super League

Σήμερα ήταν… «λάδι»

Μετά την καταιγίδα της Δευτέρας, τα… νερά στον Ατρόμητο ήταν «λάδι», αφού μετά τις φωνές από τον Σπανό, τα πάντα ήταν πιο ήρεμα την Τρίτη.

Μετά τις φωνές και την «κατσάδα» από τον Γιώργο Σπανό στους παίκτες, στην προπόνηση της Δευτέρας, όλα ήταν πιο ήρεμα την Τρίτη. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Ξάνθη ξεκίνησε για τα καλά και ο Νίκος Αναστασόπουλος είδε άπαντες, πλην του Κούτσι να είναι έτοιμοι.

Θεραπεία ακολούθησε και ο Παναγιώτης Μπάλλας, όμως ο νεαρός άσος, δείχνει να μην είναι στα πλάνα του «μουστάκια». Παράλληλα εκτός ήταν και ο Καραμάνος, όμως από την Τετάρτη θα προπονηθεί κανονικά και θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες.

Τέλος, η ΠΑΕ Ατρόμητος ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα εκπροσωπηθεί με έξι παίκτες της ομάδας Κ17 στο αυριανό φιλικό παιχνίδι μεταξύ επίλεκτων ομάδων Ελλήνων και Γερμανών φοιτητών/ποδοσφαιριστών στη Γερμανική Σχολή Αθηνών παρουσία του Ότο Ρεχάγκελ. Είναι οι: Γιαταγανάκης, Λαζαρίδης, Χολέβας, Μανιώτης, Δαλκαφούκης, Λημνιός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x