Stoiximan Super League

Η ώρα του Μάντζιου

Η ώρα του Βαγγέλη Μάντζιου για το ντεμπούτο του στον Ατρόμητο έφτασε. Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται ακόμα και να ξεκινήσει βασικός κόντρα στον Λεβαδειακό.

Εδώ και καιρό, ο Ατρόμητος έχει ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Μάντζιο, όμως μέχρι σήμερα ο παίκτης δεν είχε αγωνιστεί με την "κυανόλευκη" φανέλα. Η πολυπόθητη μπλε κάρτα, επιτέλους έφτασε και ο Νίκος Αναστόπουλος μπορεί να υπολογίζει στον έμπειρο επιθετικό.

Ο Ατρόμητος, στο πρώτο μισό της σεζόν, με τους Κούτσι και Καραμάνο έδειξε να έχει επιθετικό πρόβλημα, αφού τα γκολ από τους... "φουνταριστούς" δεν έρχονταν. Μάλιστα, αρκετοί βαθμοί χάθηκαν, αφού η μπάλα δεν έμπαινε στο πλεκτό.

Για τον λόγο αυτό, μόλις ο Βαγγέλης Μάντζιος έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ Μπακού, οι Περιστεριώτες κινήθηκαν αμέσως για την απόκτησή του, όμως αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα με τους Αζέρους. Μετά από πολλές επιπλοκές, η μπλε κάρτα έφτασε και έτσι, εκτός από τον Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος έκανε ντεμπούτο κόντρα στην Βέροια, ο "μουστάκιας" θα μπορεί να υπολογίζει και στον Μάντζιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x