Stoiximan Super League

Footmercato για διαζύγιο Αστέρα με Μακελελέ: «Με τις επιλογές που του επέβαλαν, ήταν αδύνατο να κάνει τη δουλειά του»

Στα αίτια που οδήγησαν στο «διαζύγιο» ανάμεσα στον Asteras AKTOR και τον Κλοντ Μακελελέ, αναφέρθηκε το γαλλικό Μέσο, «Footmercato».

Mετά από μόλις τρία παιχνίδια στο τιμόνι του Asteras AKTOR, ο Κλοντ Μακελελέ θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sport-fm.gr, h διοίκηση των Αρκάδων είναι δυσαρεστημένη από κάποιες επιλογές του Γάλλου προπονητή, αλλά και το κλίμα που έχει δημιουργήσει στα αποδυτήρια. Έτσι μετά από μόλις 23 μέρες, ο άλλοτε σπουδαίος μέσος που ήρθε να αντικαταστήσει τον Μίλαν Ράσταβατς θα φύγει και αυτός, όντας... αήττητος, αφού είχε δύο ισοπαλίες και μία νίκη.

Με τη συγκεκριμένη εξέλιξη ασχολήθηκε και το γνωστό γαλλικό Μέσο, «Footmercato», το οποίο δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα, τονίζοντας πως το «διαζύγιο» των δύο πλευρών ήρθε, αφού η διοίκηση επέβαλλε στον Μακελελέ τον τρόπο που θα αγωνίζεται η ομάδα, αλλά και τους παίκτες που θα χρησιμοποιεί...

«Ο πρώην Γάλλος διεθνής, που είχε υπογράψει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν με τον Αστέρα, αποφάσισε να δώσει τέλος στην περιπέτεια του εκεί, λιγότερο από έναν μήνα μετά την άφιξή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι επιλογές που του επέβαλλε η διοίκηση του συλλόγου, αναφορικά με το σύστημα και τους παίκτες, έκανε αδύνατο για αυτόν να κάνει τη δουλειά του.

Αν κατάφερνε να επιβάλλει τις δικές του επιλογές στο τελευταίο ματς (συγκεκριμένα με το να χρησιμοποιήσει τον νεαρό Νταρνέλ Ερίκ Μπιλέ που έδωσε μια ασίστ), ήξερε ότι δεν μπορούσε να το κάνει στη συνέχεια. Γι’ αυτό αν και είναι ευγνώμων στην ελληνική ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία, ο Κλοντ Μακελελέ θα επιστρέψει στη Γαλλία τις επόμενες μέρες για να αναζητήσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του»,
αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x