Stoiximan Super League

Το έχει κάνει... επάγγελμα

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Παναγιώτης Μπάλλας ήταν ο τυχερός στην κοπή της πίτας του Ατρόμητου. Σπουδαία τελετή από τους «κυανόλευκους» για την συμπλήρωση 90 χρόνων ιστορίας του συλλόγου.

Σε μια υπέροχη τελετή, ο Ατρόμητος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την οποία συνδύασε με την συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας. Αρκετός κόσμος «αγκάλιασε» την προσπάθεια αυτή, πήγε στο «Θέατρο Πολιτών» και είδε στις οθόνες στιγμιότυπα από τους Κυπέλλου, τα ευρωπαϊκά ματς, αλλά και από παιχνίδια της ομάδας του 1987'-88', που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Δύο παιδιά του 9ου Γυμνασίου Περιστερίου, ο Σωτήρης και ο Σπύρος, τραγούδησαν ένα τραγούδι που έγραψαν οι ίδιοι για τον Ατρόμητο. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, νικητής ήταν ο Παναγιώτης Μπάλλας, ο οποίος όπως και πέρσι, έτσι και φέτος βρήκε το φλουρί και κέρδισε 300 ευρώ.

Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, τόνισε: «Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη στα δύσκολα. Δεν θέλω να αποδοκιμάζονται οι παίκτες κατά τη διάρκεια του ματς. Δεν με νοιάζει για μένα, αλλά για τους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να γίνει έδρα το Περιστέρι. Πραγματική έδρα, να γυρίζει τα ματς. Οσοι δεν έχετε ετοιμάσει τα διαβατήρια σας, να το κάνετε, γιατί θα έχουμε πολλά ταξίδια φέτος. Η ομάδα είναι αυτόνομη, είναι υγιής και δεν βρίσκεται στο άρμα κανενός. Δεν προσκυνάμε κανέναν και δεν έχουμε ανάγκη κανέναν. Είμαστε οι πρεσβευτές της πόλης σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλουμε να είμαστε ενωμένοι».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x