Stoiximan Super League

Έλειπαν οι διεθνείς

Χωρίς τους διεθνείς παίκτες, Φυτανίδη, Μπάλλα και Μπάρκα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση με την Βέροια.

Στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Βέροια. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην των διεθνών Φυτανίδη, Μπάλλα και Μπάρκα.

Ο Μπάλλας αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Σκωτίας (1-1) ενώ ο Μπάρκας ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της Εθνικής Νέων (αγωνίστηκε 60') στο φιλικό με την αντίστοιχη του Βελγίου (1-0).

Το πρωί της Πέμπτης, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών θα επισκεφθεί το 35ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα με τη Βέροια. Την αντιπροσωπεία θα αποτελούν οι Κώστας Γιαννούλης, Πίτου Γκαρσία και Σουμπίνιο.

Το Τμήμα Διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο (Πέμπτη) από τις 16.30 μέχρι τις 20.00 ενώ το ίδιο ωράριο λειτουργίας θα ισχύσει και την Παρασκευή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

10 ευρώ στη Θύρα 7.
15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4.
30 ευρώ στη Θύρα 3.
10 ευρώ για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας στη Θύρα 5.

Παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ. Η αγορά του παιδικού εισιτηρίου γίνεται ΜΟΝΟ με την αγορά και εισιτηρίου ενήλικα, εκτός και αν ο συνοδός είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x