Stoiximan Super League

Καραμάνος: «Δείξαμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Τάσος Καραμάνος. Ο νεαρός επιθετικός τόνισε πως η ομάδα του Ατρόμητου αρχίζει να γίνεται ανταγωνιστική και εμπνέει εμπιστοσύνη.

Απόλυτη ικανοποίηση στις τάξεις του Ατρόμητου, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του Τάσου Καραμάνου μετά το παιχνίδι και την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Ο νεαρός επιθετικός αναφέρθηκε στην ποιότητα που έχει η ομάδα του αλλά και στο βάθος του ρόστερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Παίξαμε με πειθαρχία, αποφασιστικότητα και θράσος, όπως ήθελε ο προπονητής μας. Είναι ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε και για να κερδίσεις χρειάζεσαι και τύχη. Εμείς είχαμε την ατυχία με το πέναλτι, όμως τα καταφέραμε. Δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, δε τη ξεχνάμε αυτή τη νίκη και θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι και να μας συγχαρεί. Είναι βαθύ το ρόστερ. Όσοι παίξαμε παλέψαμε όλο το παιχνίδι. Έχει βάθος η ομάδα, έχουμε πάρα πολλές απουσίες και είναι σημαντικό όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x