Stoiximan Super League

Με Επστάιν για το «διπλό»

Τα πλάνα του με τον Ντένις Επστάιν για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης μπορεί να καταστρώσει ο προπονητής του Ατρομήτου, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις που αισθανόταν, με αποτέλεσμα ο έμπειρος τεχνικός να τον συμπεριλάβει στην αποστολή απέναντι στους Αρκάδες.

Τα πλάνα του με τον Ντένις Επστάιν για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης μπορεί να καταστρώσει ο προπονητής του Ατρομήτου, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις που αισθανόταν, με αποτέλεσμα ο έμπειρος τεχνικός να τον συμπεριλάβει στην αποστολή απέναντι στους Αρκάδες.

Ωστόσο, ο Γερμανός ποδοσφαιριστής δεν αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας του Περιστερίου, αφού έχει χάσει πολλές προπονήσεις. Από εκεί και πέρα, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με αυτή κόντρα στον Πανιώνιο, την περασμένη αγωνιστική.

Πιο συγκεκριμένα, ο μοναδικός που διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα είναι ο Εντουάρντο Μπρίτο, χωρίς όμως να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα, ο Ιτάνζ θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Σκόνδρας δεξιά, ο Γιαννούλης αριστερά και οι Ταυλαρίδης και Λαζαρίδης στο κέντρο της άμυνας.

Οι Ιγκλέσιας και Δημούτσος τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ σε ρόλο οργανωτή θα βρίσκεται ο Πίτου Γκρασία (εάν δεν προτιμηθεί ο Μπρίτο). Ο… σκόρερ των τελευταίων αγωνιστικών Καραγκούνης θα είναι δεξιά, ο Καραμάνος αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Κούτσι.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Τρίπολη, αποτελείται από τους:

Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστο, Σουμπίνιο, Σκόνδρα, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη, Φυτανίδη, Ιγκλέσιας, Δημούτσο, Μπρίτο, Επστάιν, Καλλέργη, Καραμάνο, Μπέλιτς, Γκαρσία, Καραγκούνη, Κούτσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x