Nations League

Σε εξαιρετικό κλίμα η πρώτη προπόνηση της Εθνικής - Έμφαση στην ανάπτυξη από τον Γιοβάνοβιτς

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ενόψει της αναμέτρησης με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ». Έμφαση στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Την πρώτη της προπόνηση, η οποία είχε διάρκεια περίπου μια ώρα και 20 λεπτά, ενόψει των δυο σημαντικών αναμετρήσεων με Αγγλία και Iρλανδία για το Nations League, πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα στο «Μαζαράκη».

Οι Τσιμίκας, Τζόλης, Ζαφείρης, Μπακασέτας, Πέλκας, Κουλιεράκης, Ρότα, Χατζηδιάκος, Τζολάκης και Ρέτσος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και αποκατάσταση, καθώς προέρχονται από αγώνες με τις ομάδες στις οποίες αγωνίζονται, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν είχε στη διάθεση του τον Φώτη Ιωαννίδη που στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, αποκόμισε θλάση, ενώ το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική, αλλά και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα για την αναμέτρηση του «Γουέμπλεϊ» ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν άνοιξε τα «χαρτιά» του, καθώς είναι αρκετά νωρίς. Οι προθέσεις του Σέρβου τεχνικού για το αρχικό σχήμα θα φανούν στην αυριανή προπόνηση (8/10, 18:00), όπου και ενδέχεται να δείξει περισσότερα πράγματα για το αρχικό σχήμα, στο οποίο δεν θα πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τριάδα στην άμυνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο «Μαζαράκη» βρέθηκε αρκετός κόσμος, που παρακολούθησε την προπόνηση.

Θυμίζουμε ότι στην αποστολή βρίσκονται οι εξής:

Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Βαγιαννίδης, Τσιμίκας, Ρότα, Ρέτσος, Ντόη, Μπακασέτας, Μάνταλος, Ζαφείρης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x