Stoiximan Super League

«Κατάσκοποι» στο Περιστέρι

Στο «στόχαστρο» ομάδων του εξωτερικού φέρονται να βρίσκονται παίκτες του Ατρομήτου. Στο σημερινό παιχνίδι των «κυανόλευκων» με τον Πανθρακικό αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου Περιστερίου άνθρωποι της Κιέβο Βερόνα. Μάλιστα, η διοίκηση έχει την ενημέρωση ότι και οι Φούλαμ θα έχει δικό της εκπρόσωπο.

Στο «στόχαστρο» ομάδων του εξωτερικού φέρονται να βρίσκονται παίκτες του Ατρομήτου.

Στο σημερινό παιχνίδι των «κυανόλευκων» με τον Πανθρακικό αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου Περιστερίου άνθρωποι της Κιέβο Βερόνα.

Μάλιστα, η διοίκηση έχει την ενημέρωση ότι και οι Φούλαμ θα έχει δικό της εκπρόσωπο.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον βρετανικό σύλλογο.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει αναπτυχθεί φημολογία ότι ομάδες του εξωτερικού παρακολουθούν τους Ιτάντζ, Φυτανίδη και Μπάλλα, αλλά και κάτι ισχύει για τον Σουμπίνιο που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Είναι αρκετά πιθανό να γίνουν κάποιες συζητήσεις, στο περιθώριο του σημερινού ματς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ατρόμητος δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Πανθρακικό. Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες θα αγωνιστούν με τον Ιτάντζ κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα θα παίξουν - από δεξιά προς αριστερά - οι Σκόνδρας, Ταυλαρίδης (ή Φυτανίδης), Λαζαρίδης και Γιαννούλης. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μπάλλας και ο Δημούτσος.

Πιο μπροστά στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Μπέλιτς, Σουμπίνιο και Μπρίτο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Κούτσι. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ράντμαν, Καλλέργης, Καραμάνος, Καραγκούνης, Νάστος και Πίτου Γκαρσία. Εκτός έμειναν ο Ματίας Ιγκλέσιας (τιμωρημένος) και ο Ντένις Επστάιν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x