Stoiximan Super League

«Μακάρι να μπει ο Βιντιάδης»

Η απάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου σε ερώτηση που δέχθηκε από μικρομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έδωσε το στίγμα για τις προθέσεις των Χάρις – Βιντιάδη… «Υπάρχει ο Βιντιάδης που θέλει να μπει. Μακάρι να μπει», τόνισε το μέλος των Supporters.

Άλλο ένα θετικό σημάδι για την ενδεχόμενη είσοδο των Χάρις – Βιντιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ…

Ο Ανδρέας Δημητρέλος απαντώντας σε ερώτηση που δέχθηκε από μικρομέτοχο κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που είναι σε εξέλιξη έδωσε έναν λόγο για να αισιοδοξούν οι οπαδοί της Ένωσης για το μέλλον της ομάδας.

«Υπάρχει κάποιο σχέδιο εξυγίανσης και διάσωσης της ΑΕΚ;», ήταν το ερώτημα που δέχθηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος…

«Ναι υπάρχει και θα το δούμε με τον νέο μέτοχο», απάντησε για να δεχθεί άλλη μια ερώτηση από τον μικρομέτοχο.

«Υπάρχει νέος μέτοχος;».

«Υπάρχει ο Βιντιάδης που θέλει να μπει και πιστεύω να μπει. Μακάρι να μπει», απάντησε ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος πρόσθεσε:

«Εμείς κάνουμε την αύξηση για να μπουν. Μέχρι 15/11 αν δεν έχουν βάλει λεφτά, θα δούμε τι θα κάνουμε. Εμείς τους δώσαμε τα αληθή στοιχεία. Ό,τι έχουμε στο λογιστήριο. Τους έχουμε πει και για το χρέος προς την Ερασιτεχνική, το οποίο είναι περίπου 500.000 ευρώ. Δεν ξέρω με πόσα λεφτά θα μπουν και όχι δεν έχω ζητήσει έγγραφα ότι έχει τα χρήματα ο Βιντιάδης», κατέληξε.

Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί στα Σπάτα. Σε αυτή –σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένεται να αποφασιστεί η ΑΜΚ κατά 18 εκατομμύρια ευρώ αλλά και η… επιστροφή του Ανδρέα Δημητρέλου στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x