Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ να νικήσει και… «βλέπουμε»

Προπονητή δεν έχει (ακόμα). Λεφτά δεν έχει (ακόμα). Ανεξάρτητα απ’ αυτά όμως, η ΑΕΚ δεν γίνεται να μην έχει και… νίκη μετά από έξι αγωνιστικές. Προσπαθώντας να μείνει ανεπηρέαστη από τα όσα συμβαίνουν γύρω της, η «Ένωση» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον «τελικό» όπως έχει διαμορφωθεί αυτός με την Κέρκυρα. Και ευτυχώς θα παραταχθεί σ’ αυτόν το Σάββατο χωρίς πολλά αγωνιστικά (τουλάχιστον) προβλήματα.

Προπονητή δεν έχει (ακόμα).

Λεφτά δεν έχει (ακόμα).

Ανεξάρτητα απ’ αυτά όμως, η ΑΕΚ δεν γίνεται να μην έχει και… νίκη μετά από έξι αγωνιστικές.

Προσπαθώντας να μείνει ανεπηρέαστη από τα όσα συμβαίνουν γύρω της, η «Ένωση» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον «τελικό» όπως έχει διαμορφωθεί αυτός με την Κέρκυρα.

Και ευτυχώς θα παραταχθεί σ’ αυτόν το Σάββατο χωρίς πολλά αγωνιστικά (τουλάχιστον) προβλήματα.

Μπορεί λοιπόν στον πάγκο να μην κάθεται ο κανονικός προπονητής, ωστόσο οι Μανώλης Παπαδόπουλος και Γιώργος Παπακωστούλης (που θα αναλάβουν να καθοδηγήσουν την ομάδα) θα έχουν τη δυνατότητα να καταρτίσουν μια αρκετά… κανονική ενδεκάδα για το κρίσιμο ματς με τους «Φαίακες».

Κι αυτό διότι η τελευταία προπόνηση της Παρασκευής δεν επεφύλαξε κάποιο απρόοπτο και πέραν των «γνωστών» απόντων Κατσικοκέρη (έκανε πάλι ατομικό), Φούντα (είναι διεθνής, αλλά και τιμωρημένος) και Κωνσταντίνου Βλάχου, όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» είναι κανονικά διαθέσιμοι.

Άπαντες λοιπόν (εκτός του Φέτση και του Βαλεντίνου Βλάχου που έχει χάσει αρκετές προπονήσεις εξαιτίας του τραυματισμού του) συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ενώ επανέρχεται σε αυτή ο Λαγός, αλλά και ο Κωνσταντόπουλος (που είχε ζητήσει να αποκλειστεί την προηγούμενη φορά για οικογενειακούς λόγους).

Αναλυτικά οι 20 «εκλεκτοί» του Μανώλη Παπαδόπουλου για το ματς με την Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Κοτσαρίδης, Ρίκκα, Σταματής, Λαγός, Φουρτάδο, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Νικολιάς, Αρκούδας, Γροντής, Κουρέλλας, Κουτρουμπής.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x