Stoiximan Super League

Τα γνωστά προβλήματα στην ΑΕΚ

Ο καινούργιος προπονητής της ΑΕΚ πιθανότατα δεν θα βρίσκεται στον πάγκο στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Το θετικό για την «Ένωση» όμως είναι πως -πέρα από τη δική του απουσία- δεν θα έχει κάποια άλλη που να μην αναμενόταν στο κρίσιμο, όπως έχει μετατραπεί, ματς του Σαββάτου.

Ο καινούργιος προπονητής της ΑΕΚ πιθανότατα δεν θα βρίσκεται στον πάγκο στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Το θετικό για την «Ένωση» όμως είναι πως -πέρα από τη δική του απουσία- δεν θα έχει κάποια άλλη που να μην αναμενόταν στο κρίσιμο, όπως έχει μετατραπεί, ματς του Σαββάτου.

Εκτός του Νίκου Κατσικοκέρη λοιπόν (που ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη) και του Ταξιάρχη Φούντα (που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπολογιζόταν αφού είναι τιμωρημένος) η ΑΕΚ δεν έχει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Κι αυτό διότι ο Κατίδης προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη σερί μέρα (μετά τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό που ένιωσε την Τρίτη) ενώ σε αγωνιστικούς ρυθμούς θ’ αρχίσει να μπαίνει σταδιακά και ο Κωνσταντίνος Βλάχος, που αφαίρεσε τις λάμες από το εγχειρισμένο χέρι του.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά σήμερα υπό τις οδηγίες του Μανώλη Παπαδόπουλου και του Γιώργου Παπακωστούλη και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο ματς με την Κέρκυρα στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής (17:30) μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x