Stoiximan Super League

Μιλάει με Πάντιτς η ΑΕΚ

Ένα από τα πιο καθοριστικά επεισόδια στο σίριαλ «προπονητής της ΑΕΚ» θα παιχθεί ως το βράδυ της Πέμπτης. Μπορεί λοιπόν τα φαβορί στην… κούρσα διαδοχής του Βαγγέλη Βλάχου να εναλλάσσονται και ο Μάκης Χάβος να ήταν ο τελευταίος που πήρε τον τίτλο, ωστόσο η «Ένωση» συνεχίζει να εξετάζει την περίπτωση του Μίλινκο Πάντιτς. Έτσι, ο Ανδρέας Δημητρέλος θα έχει νέα επαφή με τον Σέρβο τεχνικό, η οποία θα κρίνει πολλά για το ποιος θα κάτσει τελικά στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ένα από τα πιο καθοριστικά επεισόδια στο σίριαλ «προπονητής της ΑΕΚ» θα παιχθεί ως το βράδυ της Πέμπτης.

Μπορεί λοιπόν τα φαβορί στην… κούρσα διαδοχής του Βαγγέλη Βλάχου να εναλλάσσονται συνεχώς και ο Μάκης Χάβος να ήταν ο τελευταίος που πήρε τον άτυπο τίτλο, ωστόσο η «Ένωση» συνεχίζει να εξετάζει την περίπτωση του Μίλινκο Πάντιτς.

Έτσι, ο Ανδρέας Δημητρέλος θα έχει νέα επαφή με τον Σέρβο τεχνικό, η οποία θα κρίνει πολλά για το ποιος θα κάτσει τελικά στον πάγκο της ΑΕΚ.

Εξ αρχής η περίπτωση του Πάντιτς θεωρούνταν πολύ καλή για την ΑΕΚ. Όχι μονάχα λόγω της γνώσης της ελληνικής πραγματικότητας (ο ίδιος δήλωσε πως παρακολουθεί ανελλιπώς το πρωτάθλημά μας) αλλά και διότι έχει προϋπηρεσία με νέα παιδιά, δουλεύοντας -με επιτυχία- στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο.

Έτσι, μαζί μ’ εκείνη του Κόουλμαν (που επίσης διαθέτει εμπειρία από τη χώρα μας αλλά έχει ως μείον ότι θέλει να αναλάβει μετά τα δυο προσεχή παιχνίδια της εθνικής Ουαλίας) ήταν οι λύσεις που φαίνονταν να προκρίνονται.

Παρόλο λοιπόν που η παραίτηση Κωτσοβού οδήγησε τον Ανδρέα Δημητρέλο σε… εσπευσμένες επαφές με τον Μάκη Χάβο (δέχεται να αναλάβει αύριο κιόλας) και έκανε τον Έλληνα τεχνικό να μοιάζει φαβορί, το όνομα του Πάντιτς εξακολουθεί να δείχνει ελκυστικότερο.

Γι’ αυτό το λόγο ο Ανδρέας Δημητρέλος (που θεωρεί ότι δεν υπάρχει πλέον λόγος βιασύνης μιας και η ΑΕΚ δεν προλαβαίνει να πάει με καινούργιο προπονητή στον «τελικό» με την Κέρκυρα κι έπειτα ακολουθεί διακοπή) δεν αρκέστηκε στην επικοινωνία που είχε με τον Σέρβο το πρωί της Πέμπτης. Αλλά κανόνισε να έχει νέα τηλεφωνική επαφή μαζί του ως το βράδυ, ώστε να συζητήσουν ακόμα πιο αναλυτικά το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Από το αποτέλεσμα αυτής της κουβέντας λοιπόν θα κριθούν πολλά για το ποιος θα κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ. Κι αυτό διότι σε περίπτωση σύγκλισης ο Πάντιτς θα μετατραπεί σε φαβορί ενώ -σε περίπτωση διαφωνίας- θα ξαναπεράσουν σε πρώτο πλάνο τα ονόματα των Χάβου και Κόουλμαν και θα εξεταστεί πιο «ζεστά» κι εκείνο του Χοσέ Μαρί Μπακέρο (που επίσης προτάθηκε).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x