Stoiximan Super League

Πάντιτς και… έχει ο Θεός

Στο χέρι του Μίλινκο Πάντιτς (κι ελπίζεται όχι του πνευματικού του) είναι το αν θα κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ. Μετά τη νέα επαφή με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο Σέρβος έδειξε θετικός σε συνεργασία και δεσμεύτηκε να δώσει ως την Παρασκευή την απάντησή του. Και μόνο εφόσον οι ομοιότητες με την περίπτωση Αναστασιάδη συνεχιστούν και εκεί, ο Μάκης Χάβος (με τον οποίο υπάρχει πλήρης συμφωνία) θα μετατραπεί σε απόλυτο φαβορί για να πάρει το χρίσμα.

Στο χέρι του Μίλινκο Πάντιτς (κι ελπίζεται όχι του πνευματικού του) είναι το αν θα κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ.

Μετά τη νέα επαφή με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο Σέρβος έδειξε θετικός σε συνεργασία και δεσμεύτηκε να δώσει ως την Παρασκευή την απάντησή του.

Και μόνο εφόσον οι ομοιότητες με την περίπτωση Αναστασιάδη συνεχιστούν και εκεί, ο Μάκης Χάβος (με τον οποίο υπάρχει πλήρης συμφωνία) θα μετατραπεί σε απόλυτο φαβορί για να πάρει το χρίσμα.

Μετά την πρώτη κουβέντα που είχαν το πρωί της Πέμπτης, Δημητρέλος και Πάντιτς συμφώνησαν να τα πουν αναλυτικότερα το απόγευμα. Κι αυτή η νέα επαφή τους θεωρούνταν (και θα είναι) η καθοριστική για το αν θα δεχθεί να κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ.

Διότι στη συζήτηση που έκαναν ο διευθύνων σύμβουλος της «Ένωσης» ενημέρωσε ενδελεχώς τον Σέρβο για τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα, ενώ του έκανε σαφές και το ποσό (μετά βίας 100.000 ευρώ) που μπορεί να διατεθεί για προπονητή.

Ο Πάντιτς, από την πλευρά του, έδειξε να μην απογοητεύεται απ’ αυτά που άκουσε και αναφέροντας ως απαραίτητη προϋπόθεση αυτό που είχε τονίσει εξαρχής (τη συζήτηση και τη συγκατάθεση της οικογένειάς του) δεσμεύτηκε να δώσει την απάντησή του ως την Παρασκευή.

Εφόσον αυτή είναι θετική, κανένα εμπόδιο δεν θα μοιάζει ικανό να εμποδίσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ. Εφόσον είναι αρνητική, θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη οποιαδήποτε άλλη κίνηση της ΠΑΕ από το να ενεργοποιήσει την -ήδη υπάρχουσα- συμφωνία της με τον Μάκη Χάβο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x