Stoiximan Super League

Βρήκε τουλάχιστον… προσωρινό η ΑΕΚ

Κανονικός προπονητής δεν έχει βρεθεί ακόμα. Ή τουλάχιστον δεν έχει «κλείσει». Η ΑΕΚ όμως (μετά την παραίτηση Κωτσοβού) δεν είχε καν υπηρεσιακό τεχνικό για το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Αποφασίζοντας λοιπόν με κριτήριο το ότι γνωρίζει καλύτερα την ομάδα, η διοίκηση δίνει τα ηνία της ομάδας για τον σαββατιάτικο «τελικό» στον Μανώλη Παπαδόπουλο, με βοηθό τον Γιώργο Παπακωστούλη.

Κανονικός προπονητής δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Ή τουλάχιστον δεν έχει «κλείσει».

Η ΑΕΚ όμως (μετά την παραίτηση Κωτσοβού) δεν είχε καν υπηρεσιακό τεχνικό για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Αποφασίζοντας λοιπόν με κριτήριο το ότι γνωρίζει καλύτερα την ομάδα, η διοίκηση δίνει τα ηνία της ομάδας για τον σαββατιάτικο «τελικό» στον Μανώλη Παπαδόπουλο, με βοηθό τον Γιώργο Παπακωστούλη.

Η σύγχυση που εντάθηκε ακόμα περισσότερο στην ΑΕΚ μετά την παραίτηση του Νίκου Κωτσοβού είχε ως αποτέλεσμα να αναζητείται (πέραν του μόνιμου) και προσωρινός προπονητής.

Μετά από διάφορες επαφές λοιπόν και κρίνοντας τελικά ότι είναι προτιμότερο η ομάδα να πάει στο κρίσιμο ματς με την Κέρκυρα με κάποιον που τη γνωρίζει «από μέσα», το χρίσμα θα δοθεί τελικά στον μέχρι πρότινος βοηθό του Βαγγέλη Βλάχου, Μανώλη Παπαδόπουλο και όχι στον Ντανιέλ Μπατίστα.

Χολωμένος, δε, από το γεγονός ότι δεν προσεγγίστηκε εξαρχής για να βοηθήσει, ο προπονητής της ομάδας Νέων δεν δέχθηκε να καθίσει ως βοηθός του Παπαδόπουλου στον πάγκο.

Έτσι, ο ρόλος αυτός θα ανατεθεί στον (παλαίμαχο παίκτη και προπονητή της ομάδας Παμπαίδων της ΑΕΚ από το 2010) Γιώργο Παπακωστούλη, ο οποίος προπόνησε την Πέμπτη μαζί με τον Παπαδόπουλο την ομάδα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x