Stoiximan Super League

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του τελικού από τον Ατρόμητο

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους του Ατρομήτου για τα εναπομείναντα εισιτήρια του αυριανού (Σάββατο 28/4) τελικού Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, εξέδωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Όπως αναφέρει σχετικά, αυτά θα διατεθούν αύριο από το Τμήμα Διαχείρισης του συλλόγου, από τις 09.00 μέχρι τις 13.00. Παράλληλα, τονίζεται ότι δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο στο ΟΑΚΑ την ημέρα του αγώνα.

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους του Ατρομήτου για τα εναπομείναντα εισιτήρια του αυριανού (Σάββατο 28/4) τελικού Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, εξέδωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει σχετικά, αυτά θα διατεθούν αύριο από το Τμήμα Διαχείρισης του συλλόγου, από τις 09.00 μέχρι τις 13.00. Παράλληλα, τονίζεται ότι δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο στο ΟΑΚΑ την ημέρα του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το νέο ραντεβού με την ιστορία που δίνει αύριο η ομάδα μας καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (20.30) στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το Περιστέρι γιορτάζει πάλι και χιλιάδες φίλαθλοι θα βρεθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών στην κορυφαία γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατεθούν αύριο από τις 09.00 μέχρι τις 13.00 από το Τμήμα Διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Σημειωτέον, δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο για τους φιλάθλους μας στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από τον τελικό θα γίνει το απόγευμα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο και στην συνέχεια αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα συγκεντρωθούν αύριο το μεσημέρι στην Πλατεία Δημαρχείου και στις 16.00 θα αναχωρήσουν με προορισμό το Ολυμπιακό Στάδιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x