Αγγλία

Σίτι και Premier δεν σταματούν να «τρώγονται» και αλληλοκατηγορούνται ξανά!

Στους ισχυρισμούς της Σίτι περί παραπλανητικών ισχυρισμών της Premier League για το αποτέλεσμα της υπόθεσης με τις χορηγίες, η Λίγκα ναι μεν δεν απάντησε, αλλά έμεινε πιστή στις θέσεις της.

Από το απόγευμα της Δευτέρας, η Μάντσεστερ Σίτι έχει πανηγυρίσει επίσημα μια πρώτη νίκη εις βάρος της Premier League. Αυτή, αφορούσε τη δικαστική διαμάχη των δύο πλευρών για τις χορηγίες από εταιρείες που συνδέονται με τα μεγάλα αφεντικά των κλαμπ.

Με τις Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ να παίρνουν το μέρος της Λίγκας και τις Τσέλσι, Νιούκαστλ και Έβερτον να καλούνται από τους «πολίτες» ως μάρτυρες για την υπόθεση, παίρνοντας το μέρος των Πρωταθλητών, οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ δικαιώθηκαν.

Μέσω του επικεφαλής νομικού εκπροσώπου της, Σάιμον Κλιφ, η Σίτι ισχυρίστηκε ότι η ανακοίνωση που εξέδωσε η Premier League για την έκβαση της εκδίκασης ήταν παραπλανητική, συνεχίζοντας την κόντρα με τη διοργανώτρια Αρχή.

Επίσημα δεν έκανε κάποιο σχόλιο η Λίγκα, αλλά θεωρεί κέρδος το γεγονός πως μπορεί να συζητήσει ξανά τους συγκεκριμένους κανονισμούς στο meeting της Πέμπτης με τις ομάδες και αποκρούει όσα της καταλόγισε η Σίτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x