Stoiximan Super League

Χωρίς 10 και σε δύο γκρουπ η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Με απόντες τους οκτώ διεθνείς και τους Ιωαννίδη-Ντραγκόφσκι να κάνουν θεραπεία διεξήχθη, σε δύο γκρουπ, η σημερινή (08/10) προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Με πολλές απουσίες και συγκεκριμένα χωρίς 10 ποδοσφαιριστές διεξήχθη η σημερινή (08/10) προπόνηση του Παναθηναϊκού, στο Κορωπί.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι οι Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Βαγιαννίδης, Άνταμ Τσέριν, Άντραζ Σπόραρ, Σβέριρ Ίνγκασον, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, Φακούντο Πελίστρι και Αζεντίν Ουναΐ έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές Ελλάδας, Σλοβενίας, Ισλανδίας, Σερβίας, Ουρουγουάης και Μαρόκου.

Παράλληλα, τόσο ο Φώτης Ιωαννίδης όσο και ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, αμφότεροι τραυματίες, ακολούθησαν θεραπεία, απέχοντας από το πρόγραμμα των υπόλοιπων «πράσινων».

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Μετά το ρεπό της Δευτέρας οι Πράσινοι επέστρεψαν την Τρίτη το πρωί στις προπονήσεις στο «Γ. Καλαφάτης».

Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Σπόραρ, Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Ουναΐ. Οι Ιωαννίδης, Ντραγκόφσκι έκαναν θεραπεία, ενώ όσοι έπαιξαν στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχεια με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x