Stoiximan Super League

Ετοιμάζει επίσκεψη ο Σπανός

Σήμερα (ή το αργότερο αύριο) ο Γιώργος Σπανός αναμένεται να επισκεφτεί τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ θέλει να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες για το σπουδαιότερο παιχνίδι της σεζόν.

Σήμερα (ή το αργότερο αύριο) ο Γιώργος Σπανός αναμένεται να επισκεφτεί τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ θέλει να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες για το σπουδαιότερο παιχνίδι της σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών γνωρίζει ότι η ομάδα του δεν είναι το φαβορί και θα θελήσει να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές, τονίζοντάς τους πως πρέπει πρώτα απ' όλα να χαρούν το ματς.

Όσον αφορά το πριμ, ο Σπανός δεν πρόκειται να πει κάτι σχετικό στους παίκτες.

Ο λόγος είναι ότι προβλέπεται σχετικό μπόνους, αν ο Ατρόμητος καταφέρει ο και κατακτήσει το Κύπελλο.

Επιθεώρηση από UEFA

Ικανοποιημένος από όσα είδε στο γήπεδο Περιστερίου έμεινε ο Φερνάντ Μεσέ, ο οποίος τσέκαρε τις εγκαταστάσεις εν όψει της συμμετοχής του Ατρομήτου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Επιθεωρητής Γηπέδων και Υπεύθυνος Ασφαλείας της UEFA έκανε ορισμένες επισημάνσεις, αλλά δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Άλλωστε, οι Περιστεριώτες έχουν δρομολογήσει τη διαδικασία τοποθέτησης μάτριξ, αλλά και τη βελτίωση των πυλώνων φωτισμού για να αποκτήσουν περισσότερη ισχύ. Επιπλέον έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του συστήματος πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x