Stoiximan Super League

Δεν έχει τίποτα να χάσει

Με τους Στέλιο Σφακιανάκη και Πίτου Γκαρσία να μένουν εκτός αποστολής, ανακοινώθηκε αυτή, από τον Γιώργο Δώνη του Ατρόμητου, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, για την 29η αγωνιστική. Ο Έλληνας τεχνικός δεν ήθελε να ρισκάρει την συμμετοχή των δύο παικτών σε αυτή την αναμέτρηση, ειδικότερα ενόψει των αναμετρήσεων των πλέι οφ και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με τους Στέλιο Σφακιανάκη και Πίτου Γκαρσία να μένουν εκτός αποστολής, ανακοινώθηκε αυτή, από τον Γιώργο Δώνη του Ατρόμητου, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, για την 29η αγωνιστική.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν ήθελε να ρισκάρει την συμμετοχή των δύο παικτών σε αυτή την αναμέτρηση, ειδικότερα ενόψει των αναμετρήσεων των πλέι οφ και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή είΕίναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Μπρίτο, Τάτος, Ζουέλα, Τόμας, Μπάλλας, Μήτρογλου, Καραμάνος, Σκόνδρας, Νάστος, Γιαννούλης, Iγκλέσιας, Φυτανίδης, Καραγκούνης, Επστάιν, Δημούτσος, Οικονόμου. Οι παίκτες θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο την Τρίτη, μετά το τέλος της προπόνησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x