Stoiximan Super League

Ο Τσάκας «ξαναχτυπά»

Νέο Άραβα εμφανίζει ως επίδοξο σωτήρα του Παναθηναϊκού ο Βλάσης Τσάκας. Πρόκειται, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ίδιος, για τον πρίγκιπα Φάισαλ μπιν Αμπτουλαζίζ μπιν Νάσιρ μπιν Αμπτουλαζίζ Αλ Σαούντ! Ο πρίγκιπας δηλώνει στο protothema.gr ότι η μεταβίβαση μετοχών θα γίνει στα μέσα Απριλίου μόλις έρθει στην Ελλάδα, ενώ έχει ήδη κατατεθεί ένα bank commitment των 15 εκατ. ευρώ.

Νέο Άραβα εμφανίζει ως επίδοξο σωτήρα του Παναθηναϊκού ο Βλάσης Τσάκας. Πρόκειται, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ίδιος, για τον πρίγκιπα Φάισαλ μπιν Αμπτουλαζίζ μπιν Νάσιρ μπιν Αμπτουλαζίζ Αλ Σαούντ!

Ο 32χρονος φέρεται να ασχολείται με τις επενδύσεις στον αθλητικό τομέα –έχει, μάλιστα, αναλάβει την προεδρία της ομάδας Αλ Ρίαντ – ενώ έχει ενδιαφέροντα και για το real estate. Ο πρίγκιπας δηλώνει στο protothema.gr (σε βίντεο μέσω Skype) ότι η μεταβίβαση μετοχών θα γίνει στα μέσα Απριλίου μόλις έρθει στην Ελλάδα, ενώ έχει ήδη κατατεθεί ένα bank commitment των 15 εκατ. ευρώ.

Η υπόθεση αντιμετωπίζεται με δυσπιστία από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, καθώς οι υποσχέσεις που έδωσε ο Βλάσης Τσάκας στο παρελθόν έμειναν στα λόγια.

Διαβάστε αναλυτικά την είδηση στο protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x