Stoiximan Super League

Επικρατέστερος ο «Βγενό»

Η εξασφάλιση δανείου από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με εγγυητή έναν εκ των μετόχων είναι μία από τις τρεις λύσεις που υπάρχουν για να βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο όσον αφορά στην αδειοδότηση από την UEFA. Επικρατέστερος σε αυτή την προοπτική να βοηθήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Η στάση «Τζίγκερ» και Πολέμη. .

Η εξασφάλιση δανείου από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με εγγυητή έναν εκ των μετόχων είναι μία από τις τρεις λύσεις που υπάρχουν για να βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο όσον αφορά στην αδειοδότηση από την UEFA.

Πληροφορίες ήθελαν τον Αδαμάντιο Πολέμη να ήταν αυτός που θα εγγυάτο για να συναφθεί δάνειο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συζητηθεί με τον Δημήτρη Γόντικα. Επικρατέστερος για αυτή την προοπτική είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος άλλωστε έχει τράπεζα ενώ έχει φανεί πρόθυμος να βοηθήσει ακόμη και με συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εφόσον η τιμή της μετοχής πέσει σε ποσό μεταξύ 0,33 έως 0,45 ευρώ.

Ακούστηκε και το όνομα του Γιάννη Βαρδινογιάννη για την εγγύηση δανείου, ωστόσο από το περιβάλλον του διαψεύδεται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. Είναι πάγια η θέση του «Τζίγκερ» ότι η ενασχόλησή του με τα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει τελειώσει.

Φυσικά το δάνειο είναι η έσχατη λύση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Προτιμότερες θα ήταν η κατάθεση των 15 εκατ. ευρώ και η εξασφάλιση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών από τους ξένους επενδυτές ή η συμμετοχή Έλληνα ή ομάδας Ελλήνων επιχειρηματιών στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x