Champions League

Ισόπαλο το ντέρμπι του UEFA Youth League στο Μιλάνο, νίκες για Μπάγερν και Ρεάλ

Τυχερή, αλλά και ικανή σε ό,τι αφορά στον άνθρωπο που είχε στα γκολπόστ, ήταν η Λίβερπουλ κόντρα στη Μίλαν στο UEFA Youth League. Με το δεξί ξεκίνησαν οι Μπάγερν, Ρεάλ και Γιουβέντους.

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του νέου, ανανεωμένου και πολύ πιο γεμάτου Champions League, έκανε σέντρα το UEFA Youth League, με το Μίλαν – Λίβερπουλ να ολοκληρώνεται δίχως τέρματα 0-0.

Η αγγλική ομάδα είχε σε εξαιρετική μέρα τον Κορνέλ Μίσιουρ κάτω απ’ τα δοκάρια ώστε να σταματήσει τους «ροσονέρι» στον καταιγισμό ευκαιριών που δημιούργησαν στο δεύτερο ημίχρονο. Χάρη στον πορτιέρε τους, οι «κόκκινοι» πήραν το βαθμό από την αναμέτρηση, ενώ, η Άστον Βίλα ηττήθηκε με ανατροπή από τη Γιάνγκ Μπόις.

Οι «Villans» αν και προηγήθηκαν με τον Ρόρι Γιουίλσον στα μισά του πρώτου μέρους, είδαν τους Τσιμπά και Ρόφενερ να σκοράρουν για το come-back και το 2-1 για την ελβετική ομάδα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε ένα γκολ για να κάμψει την αντίσταση της Στουτγκάρδης και να κάνει θετικό ξεκίνημα για τη φετινή σεζόν, ενώ, ένα τέρμα ήταν αρκετό και για τη Γιουβέντους (1-0) απέναντι στην Αϊντχόφεν.

Εντυπωσιακή ισοπαλία στη Λισαβόνα με κερδισμένη τη Σπόρτινγκ, αφού διαμόρφωσε το 2-2 κόντρα στη Λιλ στο 90’+7’, ενώ, σκοράροντας δις στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν επιβλήθηκε 2-1 της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Τρίτης στο UEFA Youth League:

Akademija Pandev – Σαράγιεβο 2-2
Γιουβέντους – Αϊντχόφεν 1-0
Γιάνγκ Μπόις – Άστον Βίλα 2-1
Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Λιλ 2-2
Μίλαν –Λίβερπουλ 0-0
Μπάγερν Μονάχου – Ντινάμο Ζάγκρεμπ 2-1
Ρεάλ Μαδρίτης – Στουτγκάρδη 1-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x