Stoiximan Super League

Περιμένει για Ιγκλέσιας

Την απόφαση για την προσφυγή του Ματίας Ιγκλέσιας κατά της ΑΕΛ περιμένουν στον Ατρόμητο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Αργεντινός μέσος έχει δικαιωθεί σε πρώτο βαθμό και στη σημερινή εκδίκαση της έφεσης των «βυσσινί» αναμένεται και η δικαίωσή του σε δεύτερο βαθμό για να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει στους Περιστεριώτες.

Την απόφαση για την προσφυγή του Ματίας Ιγκλέσιας κατά της ΑΕΛ περιμένουν στον Ατρόμητο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Αργεντινός μέσος έχει δικαιωθεί σε πρώτο βαθμό και στη σημερινή εκδίκαση της έφεσης των «βυσσινί» αναμένεται και η δικαίωσή του σε δεύτερο βαθμό για να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει στους Περιστεριώτες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Δώνης έχει δουλέψει και στο παρελθόν με τον παίκτη (στη Λάρισα), γνωρίζει τα χαρακτηριστικά του και είναι σίγουρο πως ο Ιγκλέσιας μπορεί να βοηθήσει ως αμυντικό χαφ στην τριάδα του κέντρου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, θεραπεία ακολούθησαν οι Τάτος, Μήτρογλου και Τομάς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς. Τον Μπέλιτς ζήτησε δανεικό ο Πανθρακικός και σήμερα αναμένεται απάντηση από τους Περιστεριώτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x