Stoiximan Super League

Preview: Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (19:30, Novasports 1)

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Super League διεξάγεται στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο(19:30, www.sport-fm.gr) και θέλει να διατηρήσει τον τίτλο του εν δυνάμει πρωτοπόρου παίζοντας επιθετικά από το πρώτο λεπτό. Οι Περιστεριώτες, από την άλλη, ανεβαίνουν στο Μαρούσι με όλα τους τα όπλα και θέλουν να αποδείξουν πως δεν βρίσκονται τυχαία στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Super League διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο(19:30, www.sport-fm.gr) και θέλει να διατηρήσει τον τίτλο του εν δυνάμει πρωτοπόρου παίζοντας επιθετικά από το πρώτο λεπτό.

Οι Περιστεριώτες, από την άλλη, ανεβαίνουν στο Μαρούσι με όλα τους τα όπλα και θέλουν να αποδείξουν πως δεν βρίσκονται τυχαία στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Παναθηναϊκός:

Μόνο την νίκη σκέφτονται στον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Φερέιρα έδωσε εντολή για πίεση από το πρώτο λεπτό, ώστε να μην καρδιοχτυπήσουν ξανά, όπως συνέβη επί παραδείγματι με την Δόξα Δράμας.

Και μετά από καιρό, ο Πορτογάλος θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει δύο στόπερ στην αμυντική τετράδα μια και θα τους διαθέτει. Ο Σαριέγκι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα πάρει φανέλα βασικού, δίπλα στον Μπιάρσμιρ, που κάνει καλά παιχνίδια εκεί που δεν τον περίμενε κανείς. Οι άλλοι δύο μπακ, θα είναι ο Βύντρα και ο Σπυρόπουλος. Στο τέρμα θα καθίσει ο Καρνέζης που θα προσπαθήσει να κρατήσει και πάλι το μηδέν.

Ο Κατσουράνης, από την στιγμή που επέστρεψε κι ο Σαριέγκι, θα μεταφερθεί στην φυσική του θέση, αυτή του αμυντικού χαφ, δίπλα στον Σιμάο. Δεξιά τους θα έχουν τον Ζέκα και αριστερά τον Κουίνσι. Στην επίθεση, ο Κλέιτον θα είναι πίσω από τον Λέτο.

Εν τω μεταξύ, ο Πορτογάλος προβληματίζεται από το γεγονός ότι Κατσουράνης και Λέτο έχουν έξι κάρτες και αν πάρουν ακόμη μία, τότε θα χάσουν δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς της ομάδας που ακολουθούν. Για αυτό και ο Φερέιρα συνέστησε την προσοχή σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Ατρόμητος:

Παιχνίδι πρόκλησης είναι αυτό για τον Ατρόμητο, ο οποίος θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να δείξει πως… μπορεί και εκτός έδρας. Οι Περιστεριώτες είναι έτοιμοι και δεν έχουν καμία απουσία, πλην φυσικά του Ζουέλα, ο οποίος λείπε εδώ και καιρό για το Κόπα Άφρικα.

Ο Γιώργος Δώνης έχει όλα τα όπλα του έτοιμα και το σίγουρο είναι πως θα ήθελε να δει την ομάδα του να παίρνει ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα του. Πόσω μάλλον όταν ο αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται ο Ιτάνζ. Ο Σκόνδρας θα είναι δεξιά και ο Γιαννούλης αριστερά, ενώ οι Φυτανίδης και Τόμας θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπάλλας θα είναι το αμυντικό χαφ έχοντας μπροστά τους Τάτο και Πίτου Γκαρσία. Οι Επστάιν και Καραγκούνης θα είναι στα άκρα και ο Μήτρογλου στην κορυφή.

Οι 21 εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού είναι οι εξής: Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Νάστος, Τόμας, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Καραμάνος, Καραγκούνης, Σφακιανάκης, Τάτος, Δημούτσος, Μπρίτο, Επστάιν, Μήτρογλου, Γκαρσία, Μακρής, Αναστασάκος, Μπέλιτς, Φυτανίδης, Μπάλλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x