Stoiximan Super League

Πλήρης και με καλή ψυχολογία

Με την πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου, για τον εντός έδρας αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στον οποίο θα αντιμετωπίσει τον Άρη (15/1, 15:00). Χωρίς απουσίες και με την καλή ψυχολογία, ύστερα από την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, η ομάδα του Περιστερίου θέλει να κάνει το δύο στα δύο κόντρα στους «κίτρινους».

Με την πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου, για τον εντός έδρας αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στον οποίο θα αντιμετωπίσει τον Άρη (15/1, 15:00).

Χωρίς απουσίες και με την καλή ψυχολογία, ύστερα από την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, η ομάδα του Περιστερίου θέλει να κάνει το δύο στα δύο κόντρα στους «κίτρινους».

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον Ζουέλα, ο οποίος έχει πάει στο Κόπα Άφρικα με την εθνική ομάδα της Αγκόλα.

Οι 21 εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού είναι οι εξής: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Τάτος, Μπρίτο, Καραγκούνης, Μπάλας, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μακρής, Επστάιν, Μπέλιτς, Αναστασάκος, Καραμάνος, Μήτρογλου.

* Tο Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι αύριο (Κυριακή) θα λειτουργήσει από τις 10:00 μέχρι τις 12:30 για την πώληση εισιτηρίων του αγώνα με τον Άρη. Από τις 13:00 και ως την έναρξη του ματς, η πώληση θα γίνεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ στη Θύρα 7, 15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4, 40 ευρώ στη Θύρα 3.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x