Stoiximan Super League

Και πάλι Κούστσακ

Η απόφαση για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα είναι ειλημμένη στον Ολυμπιακό. Ανάμεσα στις περιπτώσεις παικτών που εξετάζουν ή έχουν προταθεί είναι και του Τόμας Κούστσακ ο οποίος δεν έχει σταματήσει ποτέ να απασχολεί τους ερυθρόλευκους. Σημερινά δημοσιεύματα στην Πολωνία επαναφέρουν στο προσκήνιο τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ολυμπιακό να μην έχει σταματήσει ποτέ την προσπάθεια για να τον κάνει δικό του.

Η απόφαση για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα είναι ειλημμένη στον Ολυμπιακό. Ανάμεσα στις περιπτώσεις παικτών που εξετάζουν ή έχουν προταθεί είναι και του Τόμας Κούστσακ ο οποίος δεν έχει σταματήσει ποτέ να απασχολεί τους ερυθρόλευκους.

Σημερινά δημοσιεύματα στην Πολωνία επαναφέρουν στο προσκήνιο τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ολυμπιακό να μην έχει σταματήσει ποτέ την προσπάθεια για να τον κάνει δικό του.

Οι Πολωνοί υποστηρίζουν ότι οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν να ντύσουν στα χρώματά τους τον Κούστσακ κάτι που μάλιστα το έχουν κάνει γνωστό στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο παίκτης είναι θετικός στο να αφήσει την Αγγλία –έστω κι ως δανεικός- και να έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό. Κύριος λόγος σε αυτή την απόφαση είναι το γεγονός ότι ο Κούστσακ δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Γιουνάιτεντ, κάτι που έχει όμως στον Ολυμπιακό.

Το πρόβλημα –όπως υποστηρίζουν οι Πολωνοί- είναι το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φαίνονται να βιάζονται για να πάρουν την απόφασή τους εάν τον παραχωρούν και με ποιον τρόπο.

Εάν οι Άγγλοι –μετά από εισήγηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον- αποφασίσουν να αφήσουν ελεύθερο τον Κούστσακ, τότε ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτησή του. Σε άλλη περίπτωση οι ερυθρόλευκοι θα επιμείνουν ζητώντας τον δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x