Stoiximan Super League

Περιμένοντας το «ναι» του Βαλβέρδε…

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού. Μέχρι στιγμής ο Βαλβέρδε δεν έχει ανάψει το «πράσινο φως» για κάποιες προτάσεις που έχουν κριθεί ως αξιόλογες. Τις περιπτώσεις του Κακουτά και του Γκονζάλες παρακολουθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας, αν και η διοίκηση φέρεται να έχει ξεχωρίσει δύο ηχηρά ονόματα. «Θέλω να μείνω και μετά το καλοκαίρι», ο Μακούν.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού. Μέχρι στιγμής ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει ανάψει το «πράσινο φως» για κάποιες προτάσεις που σε πρώτη φάση έχουν κριθεί ως αξιόλογες.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Γκαέλ Κακουτά, ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι και προτιμάει να πάει στην πατρίδα του (τον θέλει η Ντιζόν). Την ίδια ώρα, στο «στόχαστρο» των πρωταθλητών Ελλάδας – όπως γράφει ο «Γαύρος» - βρίσκονται δύο δυνατά ονόματα για τη θέση του δεξιού χαφ, πέρα από την υπόθεση του 20χρονου παίκτη.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε γνωστά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και μπορούν να κάνουν τη διαφορά με τις εμπειρίες και το ταλέντο τους. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για τις ταυτότητές τους. Ο ένας φαίνεται ότι είναι από την Ισπανία και την Primera Division, την οποία ξέρει καλά ο Βαλβέρδε.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα είχαν ακουστεί τα ονόματα του Καμούνιας της Βιγιαρεάλ, του Γάλλου Περεϊρά της Μαγιόρκα, του Νιγηριανού Ούτε και του Ρίος της Χετάφε. Παρόλα αυτά, ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται ότι θέλει λίγο χρόνο ακόμα, πριν δώσει την έγκρισή του για την υλοποίηση κάποιας μεταγραφής. Παράλληλα, στον Ολυμπιακό φέρονται να παρακολουθούν την περίπτωση του Λούτσο Γκονζάλες, ο οποίος – σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα – «δεν έχει απαντήσει ακόμα στους πρωταθλητές Ελλάδας».

Όσον αφορά την υπόθεση του τερματοφύλακα, οι απαιτήσεις του Μιχάλη Σηφάκη έχουν κριθεί υπερβολικές και οι δύο πλευρές ψάχνουν τη «χρυσή τομή» για να δώσουν τα χέρια. Την ίδια ώρα, οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ φέρονται να έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις, αν δεν προχωρήσει θετικά η υπόθεση του διεθνούς τερματοφύλακα.

Η μεταγραφή του Καμενί μοιάζει δύσκολη, όσο το κόστος φτάνει το 1 εκατ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι. Πάντως, όλα δείχνουν ότι οι Πειραιώτες θα τα βρουν με τον Σηφάκη, ο οποίος σε έναν μήνα θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του και θέλει να κερδίσει μία θέση στην Εθνική Ελλάδας για το Euro 2012.

Ετοιμάζει αλλαγές ο Βαλβέρδε

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε να παρατάξει τον Ολυμπιακό στο κυριακάτικο (08/01, 19:30) παιχνίδι με την Δόξα στη Δράμα. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Φέισα και τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι την ποινή του.

Στη σημερινή προπόνηση ο 48χρονος προπονητής θα διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις οπίσθιο μηριαίο δεξιά. Ο Βαλβέρδε θα κάνει αλλαγές, αφού αναμένεται να ξεκινήσει ο Μακούν, ενώ εκτός ίσως μείνει και πάλι ο Ιμπαγάσα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x