Stoiximan Super League

Το επτά το τυχερό

Με στόχο την έβδομη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα, άρχισε ο Ολυμπιακός σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα Δράμας στο «Καυταντζόγλειο». Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πέραν της δεδομένης απουσίας του τιμωρημένου Χοσέ Χολέμπας και του τραυματία, Λιούμπομιρ Φέισα, που συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης. Σκέψεις να προφυλαχθεί ο Μιραλάς.

Με στόχο την έβδομη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα, άρχισε ο Ολυμπιακός σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα Δράμας στο «Καυταντζόγλειο». Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πέραν της δεδομένης απουσίας του τιμωρημένου Χοσέ Χολέμπας και του τραυματία, Λιούμπομιρ Φέισα, που συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όσον αφορά τον Κέβιν Μιραλάς, το ιατρικό επιτελείο αναφέρει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, υπάρχει η σκέψη να προφυλαχθεί στο παιχνίδι με τους Δραμινούς.

Οι παίκτες που έπαιξαν απέναντι στον Ατρόμητο έκαναν μετά το χθεσινό ρεπό αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώνεται με προπόνηση το μεσημέρι του Σαββάτου (15:00) και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη. Η επιστροφή του Πάμπλο Ορμπάιθ στην αποστολή θα πρέπει να είναι δεδομένη, ενώ δεν είναι βέβαιο πως το ίδιο θα συμβεί και με τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Όσο για το βασικό σχήμα, ο Μαρκάνο θα παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας και οι Μέλμπεργκ-Αβρ. Παπαδόπουλος θα αποτελέσουν το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα αποφασίσει για τη σύνθεση της ομάδας με βάση και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, καθώς το χορτάρι στο «Καυταντζόγλειο» έχει... παγίδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x