Stoiximan Super League

«Βλέπει» Σκόνδρα η Γουέστ Μπρομ!

Στο «στόχαστρο» της Γουέστ Μπρόμγουιτς φέρεται να βρίσκεται ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο 21χρονος αμυντικός του Ατρομήτου είχε δηλώσει στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως επιθυμεί να και κατά κύριο λόγο στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Στο «στόχαστρο» της Γουέστ Μπρόμγουιτς φέρεται να βρίσκεται ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο 21χρονος αμυντικός του Ατρομήτου είχε δηλώσει στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως επιθυμεί να αγωνιστεί στο εξωτερικό και κατά κύριο λόγο στο αγγλικό πρωτάθλημα.

«Προσπαθώ σε κάθε ματς να είμαι καλός. Από εκεί και πέρα, αν έρθει κάποια πρόταση από το εξωτερικό ή το εσωτερικό θα τη δούμε. Αν έρθει κάποιος σύλλογος, γιατί όχι; Είναι όνειρό μου να παίξω στο εξωτερικό και θα ήθελα να αγωνιστώ στο αγγλικό πρωτάθλημα. Εκεί, όμως, τρέχουν πολύ… (γέλια)», ήταν τα λόγια του διεθνούς παίκτη.

Όπως γράφει το «Goal», άνθρωπος της Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον έχει παρακολουθήσει τον Σκόνδρα και φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Ατρόμητο και τον παίκτη. Έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x